Vice PC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Anubis
Vice PC
Ahoj, mel bych dotaz...mam doma vice PC a chtel bych je nejak spojit dohromady..Chtel bych spojit 5PC dohromady a pichnout je na jeden zvlast (jako server) na serveru by mi bezel program na lusteni seti, ktery by vyuzival vykon vsech CPU z okolnich 5PC..je to mozne nejak udelat?? Jednoduse..diky...
-
Návštěvník
Mno to je good, ale ja doted jedu v klasicky seti@home, pouzuvam cmd line a program seti buffer...jenze kdyz jsem prevedl muj starej ucet na novej v BOINC, tak mi to psalo nejakiy kraviny, proste jako by se ten ucet neprevedlůtrux píše:Jasne - proste nainstaluj BOINC na vsech masinach a nahlas se na kazde z nich do S@H projektu (pripadne i do jinych projektu). Na tvem pracovnim pocitaci si nainstaluj BoincView - tim budes moci ridit a monitorovat vsechny sve masiny pekne prehledne najednou.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jednu dobu tu nekdo psal, ze prevod uctu nefungoval. Zkus to znovu a pokud to porad nebude fungovat, tak posli hlasku do fora na http://setiathome.berkeley.edu/forum_index.phpAnonymous píše:Mno to je good, ale ja doted jedu v klasicky seti@home, pouzuvam cmd line a program seti buffer...jenze kdyz jsem prevedl muj starej ucet na novej v BOINC, tak mi to psalo nejakiy kraviny, proste jako by se ten ucet neprevedlůtrux píše:Jasne - proste nainstaluj BOINC na vsech masinach a nahlas se na kazde z nich do S@H projektu (pripadne i do jinych projektu). Na tvem pracovnim pocitaci si nainstaluj BoincView - tim budes moci ridit a monitorovat vsechny sve masiny pekne prehledne najednou.
Libor
-
Návštěvník
Muzes mi pls rict, kde bych sosnul ten BoincView? Dikec..vejpuste píše:Jednu dobu tu nekdo psal, ze prevod uctu nefungoval. Zkus to znovu a pokud to porad nebude fungovat, tak posli hlasku do fora na http://setiathome.berkeley.edu/forum_index.phpAnonymous píše:Mno to je good, ale ja doted jedu v klasicky seti@home, pouzuvam cmd line a program seti buffer...jenze kdyz jsem prevedl muj starej ucet na novej v BOINC, tak mi to psalo nejakiy kraviny, proste jako by se ten ucet neprevedlůtrux píše:Jasne - proste nainstaluj BOINC na vsech masinach a nahlas se na kazde z nich do S@H projektu (pripadne i do jinych projektu). Na tvem pracovnim pocitaci si nainstaluj BoincView - tim budes moci ridit a monitorovat vsechny sve masiny pekne prehledne najednou.
Libor
Staci si kliknout na to cervene Hledat, zadat BOINCView a najde to thread BOINCView aktualne, vcetne odkazu na stranky autora, cestinu atp.Anonymous píše:Muzes mi pls rict, kde bych sosnul ten BoincView? Dikec..
-
Návštěvník
-
Návštěvník
-
Návštěvník
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude dalsi aktualizace tak budes mit pocet dokoncenych WU prave k tomu datu. Nevim kdy to bdue ale je dost pravdepodoben ze to bdue pred ukoncenim Klasika. Pochybuji ze bys o ne prisel takze zadny strach 
U jakehokoliv projektu vidis ve svem uctu kolik prace jsi mu venoval v podobe kreditu. Dale samozrejme v ruznych statistikach mas i udaj kolik kreditu jsi nashromazdil celkem za vsechny projekty. Staci se treba podivat na muj podpis zde na foru pod timto prispevkem.
PS: Pouzivej prosim citaci pokdu je to nutne...citovani 3 prispevku a nenavazujici odpoved dela zbytecne bordel v prehlednosti.
U jakehokoliv projektu vidis ve svem uctu kolik prace jsi mu venoval v podobe kreditu. Dale samozrejme v ruznych statistikach mas i udaj kolik kreditu jsi nashromazdil celkem za vsechny projekty. Staci se treba podivat na muj podpis zde na foru pod timto prispevkem.
PS: Pouzivej prosim citaci pokdu je to nutne...citovani 3 prispevku a nenavazujici odpoved dela zbytecne bordel v prehlednosti.

- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem ti jiz psal na ICQ tak navod na vytvoreni statistickeho banneru do podpisu je zde :
http://boinc.cz/banner_navod.htm
Doplneno do BOINC FAQ
http://boinc.cz/banner_navod.htm
Doplneno do BOINC FAQ