Vice PC

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Anubis

Vice PC

Příspěvek od Anubis »

Ahoj, mel bych dotaz...mam doma vice PC a chtel bych je nejak spojit dohromady..Chtel bych spojit 5PC dohromady a pichnout je na jeden zvlast (jako server) na serveru by mi bezel program na lusteni seti, ktery by vyuzival vykon vsech CPU z okolnich 5PC..je to mozne nejak udelat?? Jednoduse..diky...
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Jasne - proste nainstaluj BOINC na vsech masinach a nahlas se na kazde z nich do S@H projektu (pripadne i do jinych projektu). Na tvem pracovnim pocitaci si nainstaluj BoincView - tim budes moci ridit a monitorovat vsechny sve masiny pekne prehledne najednou.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

trux píše:Jasne - proste nainstaluj BOINC na vsech masinach a nahlas se na kazde z nich do S@H projektu (pripadne i do jinych projektu). Na tvem pracovnim pocitaci si nainstaluj BoincView - tim budes moci ridit a monitorovat vsechny sve masiny pekne prehledne najednou.
Mno to je good, ale ja doted jedu v klasicky seti@home, pouzuvam cmd line a program seti buffer...jenze kdyz jsem prevedl muj starej ucet na novej v BOINC, tak mi to psalo nejakiy kraviny, proste jako by se ten ucet neprevedlů :-(
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Anonymous píše:
trux píše:Jasne - proste nainstaluj BOINC na vsech masinach a nahlas se na kazde z nich do S@H projektu (pripadne i do jinych projektu). Na tvem pracovnim pocitaci si nainstaluj BoincView - tim budes moci ridit a monitorovat vsechny sve masiny pekne prehledne najednou.
Mno to je good, ale ja doted jedu v klasicky seti@home, pouzuvam cmd line a program seti buffer...jenze kdyz jsem prevedl muj starej ucet na novej v BOINC, tak mi to psalo nejakiy kraviny, proste jako by se ten ucet neprevedlů :-(
Jednu dobu tu nekdo psal, ze prevod uctu nefungoval. Zkus to znovu a pokud to porad nebude fungovat, tak posli hlasku do fora na http://setiathome.berkeley.edu/forum_index.php
Libor
Návštěvník

vejpuste píše:
Anonymous píše:
Jednu dobu tu nekdo psal, ze prevod uctu nefungoval. Zkus to znovu a pokud to porad nebude fungovat, tak posli hlasku do fora na http://setiathome.berkeley.edu/forum_index.php
Libor
Muzes mi pls rict, kde bych sosnul ten BoincView? Dikec..
Honza

Příspěvek od Honza »

Anonymous píše:Muzes mi pls rict, kde bych sosnul ten BoincView? Dikec..
Staci si kliknout na to cervene Hledat, zadat BOINCView a najde to thread BOINCView aktualne, vcetne odkazu na stranky autora, cestinu atp.
Návštěvník

Uz to mam a jeste dotazek...prevedl jsem si ucet ze seti@home klasik na ucet v BOINC, mam tam oficialne neco pres 1000WU, ale v BOINC mi to pise neco malo pres 200 !! Nevite cim by to mohlo byt?? Docela nerad bych o tech 800Wu prisel :-)
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Je to dobovy udaj konkretne k datu 15. Dubna 2005
Naposledy upravil(a) zod dne čtv zář 08, 2005 8:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Návštěvník

Ju a jeste dotaz :-) kdyz se jeste prihlasim do jinych projektu, ktere bezi pod BOINC, bude mi to pocitat skore dohromady, nebo za kazdej projekt zvlast, jde mi oto, jestli se mi v mem uctu na strankach zobrazi jako ze za seti tolik, za Eninstein toli a weather tolik atds....
Návštěvník

zod píše:Je to dobovy udaj konkretne k datu 15. Dubna 2005
okis, takze ti jednotky budou ci nebudou?
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Pokud bude dalsi aktualizace tak budes mit pocet dokoncenych WU prave k tomu datu. Nevim kdy to bdue ale je dost pravdepodoben ze to bdue pred ukoncenim Klasika. Pochybuji ze bys o ne prisel takze zadny strach :-)

U jakehokoliv projektu vidis ve svem uctu kolik prace jsi mu venoval v podobe kreditu. Dale samozrejme v ruznych statistikach mas i udaj kolik kreditu jsi nashromazdil celkem za vsechny projekty. Staci se treba podivat na muj podpis zde na foru pod timto prispevkem.

PS: Pouzivej prosim citaci pokdu je to nutne...citovani 3 prispevku a nenavazujici odpoved dela zbytecne bordel v prehlednosti.
Obrázek
Návštěvník

Okis, diky moc....mam hodne otazek :-)) kde sezenu tuhle statistiku?
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Jak jsem ti jiz psal na ICQ tak navod na vytvoreni statistickeho banneru do podpisu je zde :
http://boinc.cz/banner_navod.htm

Doplneno do BOINC FAQ
Zamčeno