BOINC-Spinhenge-Budeme prvni ? :)

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Díky všem za jejich výpočetní výkon ať už je jakýkoliv. No a kdo se ještě přidá? Kdo s námi udeří na pojídače žab a šneků? :D
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Res píše:Díky všem za jejich výpočetní výkon ať už je jakýkoliv. No a kdo se ještě přidá? Kdo s námi udeří na pojídače žab a šneků? :D
Resi, to zvládnem. Oni Frantové už dlouho nestávkovali, takže brzy začnou, a já mám v plánu o Velikonocích zapojit do projektu dlaší čtyři CPU. I když na credit-mining je rozhodně lepší SETI. :lol:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Merlin píše:
Res píše:Díky všem za jejich výpočetní výkon ať už je jakýkoliv. No a kdo se ještě přidá? Kdo s námi udeří na pojídače žab a šneků? :D
Resi, to zvládnem. Oni Frantové už dlouho nestávkovali, takže brzy začnou, a já mám v plánu o Velikonocích zapojit do projektu dlaší čtyři CPU. I když na credit-mining je rozhodně lepší SETI. :lol:
Co s kreditem?Vždycky bude někdo kdo bude mít víc. Tady máme šanci prorazit tak hurá do boje :D
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

2RES:

Resi, koukám na svoje výsledky za prvních 24 hodin, včera večer jsem pozastavil všechno ostatní a jedu nonstop. Ale vzhledem k nízkému zisku kreditu to nevidím na víc jak 500 RAC nárůst týmu během deseti dnů. Potřebujeme nasadit větší nálož CPU. :?

Chlapi, pojďte na pomoc ! Já nasadím další dvě mašiny o víkendu, ale stejně je to málo. A ti Frantové stojí za to :lol:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Merlin píše:2RES:

Resi, koukám na svoje výsledky za prvních 24 hodin, včera večer jsem pozastavil všechno ostatní a jedu nonstop. Ale vzhledem k nízkému zisku kreditu to nevidím na víc jak 500 RAC nárůst týmu během deseti dnů. Potřebujeme nasadit větší nálož CPU. :?

Chlapi, pojďte na pomoc ! Já nasadím další dvě mašiny o víkendu, ale stejně je to málo. A ti Frantové stojí za to :lol:
No o víkendu zapojím taky další mašinu.Problém je že mi to blbne pod Win 98.Takže tam nechávám běžet jiné projekty které nezlobí.Na 10.místo zbývá už je 1000 RAC.Když jsem to tady začínal propagovat bylo to 2500.Tak to snad kurňa uděláme :roll:
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Uz davno jsem chtel tento projekt pocitat; bohuzel maji pouze app pro widle, a ja na zadnem pocitaci widle nemam 8)
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

FordPrefect píše:Uz davno jsem chtel tento projekt pocitat; bohuzel maji pouze app pro widle, a ja na zadnem pocitaci widle nemam 8)
To tě šlechtí,i když zrovna teď se nám to moc nehodí :? .Ale i snaha se počítá :wink:
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

FordPrefect píše:Uz davno jsem chtel tento projekt pocitat; bohuzel maji pouze app pro widle, a ja na zadnem pocitaci widle nemam 8)
Na pohodu, teď zrušíme Franty, a příště se vrhneme na projekt, který bude penguin-friendly :lol:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Frantíky máme na lopatě :!: Tak ještě zaberem a jsme v první desítce :!:
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Res píše:Frantíky máme na lopatě :!: Tak ještě zaberem a jsme v první desítce :!:
Tak jo. Jedeme dál. 8)
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Merline koukej tady na to dohlídnout.Jedu od čtvrtka na týden na cvičení,tak ať nám tady neklesne výpočetní morálka :!: :D
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Res píše:Merline koukej tady na to dohlídnout.Jedu od čtvrtka na týden na cvičení,tak ať nám tady neklesne výpočetní morálka :!: :D
No nevím, nevím. Po tomhle víkendu ani nevím kdo jsem, ale doufám, že početní výkon to neomezí :D .
( ono taky nabl.t si do keybordu nic moc, a přece se stalo :roll:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Tak a už nám zbývá jen jedna příčka k vytoužené desítce.Jedeme jak buldozer.Když to neumíš tak nechlastej :D
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Res píše:Tak a už nám zbývá jen jedna příčka k vytoužené desítce.Jedeme jak buldozer.Když to neumíš tak nechlastej :D
Než jsem si to uvědomil, bylo pozdě. :(

Ale jinak fakt posun.
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Chlapi, pojďte se k nám někdo přidat. Už jsme desátí a máme šanci. Ale já teď jedu bez dvoujádra, včera mi kleknul server, tak jsem musel svůj přitáhnout do práce, a s noťasem to asi neutáhnu. H I L F E ! ! ! :cry:
Odpovědět