Res píše:Díky všem za jejich výpočetní výkon ať už je jakýkoliv. No a kdo se ještě přidá? Kdo s námi udeří na pojídače žab a šneků?
Resi, to zvládnem. Oni Frantové už dlouho nestávkovali, takže brzy začnou, a já mám v plánu o Velikonocích zapojit do projektu dlaší čtyři CPU. I když na credit-mining je rozhodně lepší SETI.
Res píše:Díky všem za jejich výpočetní výkon ať už je jakýkoliv. No a kdo se ještě přidá? Kdo s námi udeří na pojídače žab a šneků?
Resi, to zvládnem. Oni Frantové už dlouho nestávkovali, takže brzy začnou, a já mám v plánu o Velikonocích zapojit do projektu dlaší čtyři CPU. I když na credit-mining je rozhodně lepší SETI.
Co s kreditem?Vždycky bude někdo kdo bude mít víc. Tady máme šanci prorazit tak hurá do boje
Resi, koukám na svoje výsledky za prvních 24 hodin, včera večer jsem pozastavil všechno ostatní a jedu nonstop. Ale vzhledem k nízkému zisku kreditu to nevidím na víc jak 500 RAC nárůst týmu během deseti dnů. Potřebujeme nasadit větší nálož CPU.
Chlapi, pojďte na pomoc ! Já nasadím další dvě mašiny o víkendu, ale stejně je to málo. A ti Frantové stojí za to
Resi, koukám na svoje výsledky za prvních 24 hodin, včera večer jsem pozastavil všechno ostatní a jedu nonstop. Ale vzhledem k nízkému zisku kreditu to nevidím na víc jak 500 RAC nárůst týmu během deseti dnů. Potřebujeme nasadit větší nálož CPU.
Chlapi, pojďte na pomoc ! Já nasadím další dvě mašiny o víkendu, ale stejně je to málo. A ti Frantové stojí za to
No o víkendu zapojím taky další mašinu.Problém je že mi to blbne pod Win 98.Takže tam nechávám běžet jiné projekty které nezlobí.Na 10.místo zbývá už je 1000 RAC.Když jsem to tady začínal propagovat bylo to 2500.Tak to snad kurňa uděláme
Res píše:Merline koukej tady na to dohlídnout.Jedu od čtvrtka na týden na cvičení,tak ať nám tady neklesne výpočetní morálka
No nevím, nevím. Po tomhle víkendu ani nevím kdo jsem, ale doufám, že početní výkon to neomezí .
( ono taky nabl.t si do keybordu nic moc, a přece se stalo
Chlapi, pojďte se k nám někdo přidat. Už jsme desátí a máme šanci. Ale já teď jedu bez dvoujádra, včera mi kleknul server, tak jsem musel svůj přitáhnout do práce, a s noťasem to asi neutáhnu. H I L F E ! ! !