odpad/con beskydy 22.9
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
omlouvám se za dočasnou nepřítomnost ale letošní sezóna je fakt nářez takže nestíhám pomalu stahovat ani WU´s
2miiichal diky za seznam
2honza sorry ale jestli voláš na pevnou do mého kanclu tak tam téměř nejsem a v boinc mailu jsem ted nejakou dobu nebyl tak jsem si to přečetl teprve dnes a nevidím problém pokud jsi je schopen kontaktovat tak by to mělo něco do sebe.
2all omlouvám se všem kterým jsem včas neodepsal
ps také souhlasím s dejvem po pár pivech a panácích se domluvíme klidně i s korea national team
2miiichal diky za seznam
2honza sorry ale jestli voláš na pevnou do mého kanclu tak tam téměř nejsem a v boinc mailu jsem ted nejakou dobu nebyl tak jsem si to přečetl teprve dnes a nevidím problém pokud jsi je schopen kontaktovat tak by to mělo něco do sebe.
2all omlouvám se všem kterým jsem včas neodepsal
ps také souhlasím s dejvem po pár pivech a panácích se domluvíme klidně i s korea national team
kdo me vezme?
Ahoj,
jak jste zahledli, zdespi mi udelal trochu caru pres rozpocet s dopravou. Vezme me nekdo z Prahy? Idealne odjezd na con patek odpoledne z Radlic, navrat nekdy behem nedele do Jinonic ;-) Idealu byva tezke dosahnout, takze zkusim byt prizpusobivy, ale nerad bych se vracel uz v sobotu.
Update - logisticky problem vyresen, bere me shafa.
jak jste zahledli, zdespi mi udelal trochu caru pres rozpocet s dopravou. Vezme me nekdo z Prahy? Idealne odjezd na con patek odpoledne z Radlic, navrat nekdy behem nedele do Jinonic ;-) Idealu byva tezke dosahnout, takze zkusim byt prizpusobivy, ale nerad bych se vracel uz v sobotu.
Update - logisticky problem vyresen, bere me shafa.
malviny, gallarr - jJestli to stacim sledovat, tak shafa by mel v patek razil pres Prahu a mit 2 mista volna.
Jestli ne, stale je tady ta moznost, ze bych jel autem a klidne 3 lidi vzal, pokud by shafa nemohl (tudiz by reALTom bral pouze Azora666 a PavolaR).
Lepsi mi prijde jet 4+4 nez 3+3 - je to efektivnejsi a sejde se nas pak vic
Jestli ne, stale je tady ta moznost, ze bych jel autem a klidne 3 lidi vzal, pokud by shafa nemohl (tudiz by reALTom bral pouze Azora666 a PavolaR).
Lepsi mi prijde jet 4+4 nez 3+3 - je to efektivnejsi a sejde se nas pak vic
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
planujem vyrazit niekedy v piatok poobede, po robote, mozno 17:00. Kedze je to z BA cca 250km tak by sme (nie som si isty kto vsekto pojde so mnou, este to riesim) dorazit tak okolo 20:00 vecer. Moze byt?
Zdrzal by som sa do soboty vecer, pripadne aj do nedele rana. Vsetko uvidime na mieste. Ok?
Snad tam trafime.
@Rampa: Please mozes mi poslat na mail slavko@boinc.sk telefonne cislo na teba? Pre pripad potreby aby som mohol zavolat. Dikes.
planujem vyrazit niekedy v piatok poobede, po robote, mozno 17:00. Kedze je to z BA cca 250km tak by sme (nie som si isty kto vsekto pojde so mnou, este to riesim) dorazit tak okolo 20:00 vecer. Moze byt?
Zdrzal by som sa do soboty vecer, pripadne aj do nedele rana. Vsetko uvidime na mieste. Ok?
Snad tam trafime.
@Rampa: Please mozes mi poslat na mail slavko@boinc.sk telefonne cislo na teba? Pre pripad potreby aby som mohol zavolat. Dikes.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak situace je taková, že sem si zařídil volno pátek až neděle. To je tedy v pohodě. Druhou stranou mince je, že z jihu čech nikdo nejede, takže pokud pojedu, tak vycáluju cca 2000 za benzín + útrata na hotelu, což se mi jako v dubnu absolvovat moc nechce, proto se tedy ptám, zda někdo z jihu nejede a tedy nespolupodílel se na béňu.
dejv
dejv
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U mna to tiez vyzera ze dojdem sam, marpes pojde +1 a vlastnym povozom kedze cestou naspat ide na chatu. Shafa a PavolR pojdu z opacneho smeru a MeX bohuzial nemoze prist. Kedze je to 250km tak komplet nadrz co je cca 1600Sk. Netesi ma to ale dojdem. Pomaly zacinam mat cestovnu horucku.
dejvidek píše:Tak situace je taková, že sem si zařídil volno pátek až neděle. To je tedy v pohodě. Druhou stranou mince je, že z jihu čech nikdo nejede, takže pokud pojedu, tak vycáluju cca 2000 za benzín + útrata na hotelu, což se mi jako v dubnu absolvovat moc nechce, proto se tedy ptám, zda někdo z jihu nejede a tedy nespolupodílel se na béňu.
dejv