odpad/con beskydy 22.9

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

No v aute uz ted je plno, Honza, Azor666, PavolR a ja. Mam Ford mondeo.
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

omlouvám se za dočasnou nepřítomnost ale letošní sezóna je fakt nářez takže nestíhám pomalu stahovat ani WU´s :D
2miiichal diky za seznam
2honza sorry ale jestli voláš na pevnou do mého kanclu tak tam téměř nejsem a v boinc mailu jsem ted nejakou dobu nebyl tak jsem si to přečetl teprve dnes a nevidím problém pokud jsi je schopen kontaktovat tak by to mělo něco do sebe.
2all omlouvám se všem kterým jsem včas neodepsal

ps také souhlasím s dejvem po pár pivech a panácích se domluvíme klidně i s korea national team
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Seznam

Příspěvek od Miiichal »

Rampa
Marpes
Dejvidek 50%
Zdespi
Malviny
FordPrefect
Flegi (+ jeji skolka)
Honza
Slavko.sk
Azor666
MeX
PavolR
Shafa (+ prcek)
reALTom
gallarr
par polaku... ???
Obrázek
malviny
Začatečník
Začatečník

kdo me vezme?

Příspěvek od malviny »

Ahoj,
jak jste zahledli, zdespi mi udelal trochu caru pres rozpocet s dopravou. Vezme me nekdo z Prahy? Idealne odjezd na con patek odpoledne z Radlic, navrat nekdy behem nedele do Jinonic ;-) Idealu byva tezke dosahnout, takze zkusim byt prizpusobivy, ale nerad bych se vracel uz v sobotu.

Update - logisticky problem vyresen, bere me shafa.
gallarr
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gallarr »

Jestli má ještě někdo jedno volné místo v autě z Prahy, tak se prosím ozvěte.
Honza

Příspěvek od Honza »

malviny, gallarr - jJestli to stacim sledovat, tak shafa by mel v patek razil pres Prahu a mit 2 mista volna.
Jestli ne, stale je tady ta moznost, ze bych jel autem a klidne 3 lidi vzal, pokud by shafa nemohl (tudiz by reALTom bral pouze Azora666 a PavolaR).
Lepsi mi prijde jet 4+4 nez 3+3 - je to efektivnejsi a sejde se nas pak vic :lol:
malviny
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od malviny »

2Honza: Jiste to upresni sam, ale melo by zbyvat 1 - byly 2 a jedno jsem obsadil.
shafa

Příspěvek od shafa »

Takze auto mam plne (rozumejte sedacky), dalsi zajemce leda do kufru nalezato.
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

Ahojte,
planujem vyrazit niekedy v piatok poobede, po robote, mozno 17:00. Kedze je to z BA cca 250km tak by sme (nie som si isty kto vsekto pojde so mnou, este to riesim) dorazit tak okolo 20:00 vecer. Moze byt?
Zdrzal by som sa do soboty vecer, pripadne aj do nedele rana. Vsetko uvidime na mieste. Ok?
Snad tam trafime.
@Rampa: Please mozes mi poslat na mail slavko@boinc.sk telefonne cislo na teba? Pre pripad potreby aby som mohol zavolat. Dikes.
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!
Do You Dare?
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2slavko.sk: Čas příjezdu i odjezdu je v pohodě, já pokud seženu někoho do auta, tak bych rád vyjel v pátek dopoledne, abych kolem poledne byl na místě. Zůstanu do neděle do rána, na noc se mi jet nechce - i když zase v noci policie neměří :lol:
dejv
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

No u mna este zalezi kto pojde so mnou a ake bude mat plany. Ja osobne mozem vyrazit aj okolo obeda v piatok a v nedelu doobeda naspat. Ale ka niekto bude potrebovat, koho budem viezt autom, tak sa prisposobim, no problem.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Já jedu v pátek okolo 14:00 z Brna.
Zpět se vracím v neděli směrem na Gliwice. Místa v autě jsou.
ZdeSpi
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak situace je taková, že sem si zařídil volno pátek až neděle. To je tedy v pohodě. Druhou stranou mince je, že z jihu čech nikdo nejede, takže pokud pojedu, tak vycáluju cca 2000 za benzín + útrata na hotelu, což se mi jako v dubnu absolvovat moc nechce, proto se tedy ptám, zda někdo z jihu nejede a tedy nespolupodílel se na béňu.
dejv
Duha
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duha »

2 dejvidek: Bohuzel mi to ted "v babim lete" nevyjde :? Ale priste se mnou pocitej - teda jestli jeste po takovych "monetarnich" zazitcich pojedes...
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

U mna to tiez vyzera ze dojdem sam, marpes pojde +1 a vlastnym povozom kedze cestou naspat ide na chatu. Shafa a PavolR pojdu z opacneho smeru a MeX bohuzial nemoze prist. Kedze je to 250km tak komplet nadrz co je cca 1600Sk. Netesi ma to ale dojdem. Pomaly zacinam mat cestovnu horucku.
dejvidek píše:Tak situace je taková, že sem si zařídil volno pátek až neděle. To je tedy v pohodě. Druhou stranou mince je, že z jihu čech nikdo nejede, takže pokud pojedu, tak vycáluju cca 2000 za benzín + útrata na hotelu, což se mi jako v dubnu absolvovat moc nechce, proto se tedy ptám, zda někdo z jihu nejede a tedy nespolupodílel se na béňu.
dejv
Zamčeno