Milniky & gratulace

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

musím si sebegratulovat právě jsem překročil magickou hranici 75752,89 kreditů
díky, gratulace a peněžní dary přijímám ve své rezidenci. :Honza_clap :Honza_clap :Honza_clap :Honza_clap
Obrázek
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

forest píše:Ten můj domácí Prescott makal prvního půl roku (jen ve dne a to ještě přerušovaně) na CPDN a udělal tam necelých 50.000Creditu, za celou dobu žádná WU kvůli přetaktu nespadla.
Pak jsem domů pořídil internet a kvůli stahování nechal od té doby (asi 9 měsíců) PC non-stop a zapojil ho do Seti@Home. Za těch 9 měsíců udělal 250.000Creditu a i když se do projektu zapojil po roce provozu, už se dostal mezi 200 nejlepší PC na tomto projektu. Není to zdaleka jenom o optimalizacích (ty začaly někdy před půl rokem), ale také o výkonu konkrétního PC.
Takze jestli to spravne odhaduju, tak ten tvuj Prescott je momentalne nejvykonnejsi PC na seti v CTN ? Kolik mas RAC a kredit celkem, co to je za konfiguraci ?

Ja jenom ze nase PC je momentalne v RAC v CNT 2. (pri vypadku SETI pred mesicem jsme byli chvili i 1.), celkove v kreditu 9. a zajimalo by me, jestli te predbehneme nebo ne ? :lol:

http://setiathome.berkeley.edu/show_hos ... id=1609473
http://www.teamocuk.com/shost.php?s=939 ... &h=1609473
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Určitě je před mojím Prescottkem nějaký server Miiichala, to vím na beton, ten má některý i v TOP 100 na Seti o nikom dalším z týmu nevím.
Ten můj je v nejlepších 170-ti a RAC kolem 1500, ale poslední týden mám přetržky v práci kvůli přestavbě na jinou desku. Testuju co bude nejlepší abych mu ještě trochu zvedl výkon :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

Tak to jsi me nepotesil, protoze to nase PC je pracovni stanice od DELLu a tak je jako vzdy nestandartni bios a nepodarilo se me zjistit, jak to pretaktovat aby pocital rychlejc. :)
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

I tak výkon toho tvého PC je hodně dobrej jak jsem koukal, ale to už jsme zde úplně OT, takže třeba v jiném threadu, nebo pokecáme v Beskydech :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

No to by mel, kdyz uvazim ze stal majlant (ja to neplatil :D ). A ten vykon me taky prekvapil, tak ho zdimu, co to da.

V Beskydech se nepotkame, tam bohuzel nepojedu.
Obrázek
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

2 agent a forest: tak to me na tech beskydech musite zaucit, jedna moje P4 na 3GHz dela maximalne kolem 480RAC a vic z toho nevymacknu. :twisted: (mozna proto ze jsem to nikdy nezkousel a ani na to nemam cas:D )
A vlastne jediny proc boinc pocitam je abych predbehnul miiichala a proto pocitam vyhradne zeleny muzicky (ikdyz sedej Thor je stejne sympatak co :) :wink: ) A abych si pogratuloval k milniku predezeni michala, tak to bude asi za: nikdy :D :D Gratuluji si :) (to abych nebyl OT s prispevkem :D )

2 Ford: Souhlas, taky pomalu prechazim na jiny projekty. Respektive, zustavam ve vesmiru - pocitam uz vic i alberta, a na svojim PC klimku. Jinak, ja musim pocitat nenarocny, praxi overeny projekty, ktery mne neborej system a nezakydavaji RAM a HDD :)

PS: pro "ukrivdeny": seti jsem pocital odjakziva(ach to noseni setistash po disketach), pocital jsem pred optimalizaci, pocitam s optimalizaci, a budu pocitat dokud ty zeleny parchanty nenajdu :twisted:
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Blackhat píše:2 agent a forest: tak to me na tech beskydech musite zaucit, jedna moje P4 na 3GHz dela maximalne kolem 480RAC a vic z toho nevymacknu. :twisted:
To musis mit nejako zpomaleny, ja na sve P4 3GHz davam mnohem vic(RAC 750) a to pocitam jeste LHC, Einsteina a Leiden Classical :-/
Mas zapnuty HT?

Hm, Thora uz prece nasli, i nejaci zeleni muzici tam byli... Ja hledam bud Furlingy nebo krasnou prsatou Sebaceanku ;-)
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

2 Blackhat: napsal jsi luxusní příspěvěk a k tomu ti :!: gratuluji :!: Takhle jsem se tady na foru už dost dlouho nezasmál :D :D :lol: Neboj s hledáním těch "zelenejch parchantů" ti pomůžu. :wink:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Behem dneska se nas team posune v Einsteinovi na 2 misto. Gratuluji predem vsem co se o to pricinili a pricini. :Honza_boohoo :Honza_clap
Skoda ze se tam moc dlouho neohrejeme.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Bubak píše:Behem dneska se nas team posune v Einsteinovi na 2 misto. Gratuluji predem vsem co se o to pricinili a pricini. :Honza_boohoo :Honza_clap
Skoda ze se tam moc dlouho neohrejeme.
Ale třeba jo,já se budu snažit seč to půjde pomoci...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Higgi píše:Ale třeba jo,já se budu snažit seč to půjde pomoci...
Ja diky vypadku CPDN jeste vic. :-D
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Congratz.

Příspěvek od Higgi »

Tak jsem si splnil sen o kus dřív. Když jsem zapojil do počítání víc kompů, chtěl jsem po roce počítání dosáhnout alespoň 70 000kreditů. Pak víc...a dneska jsem podle boincstats.com dosáhl 102 137 kreditů. To se musím pochválit,ikdyž to smrdí.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Higgi : Gratuluju. Nejen k prekroceni 100 k ale i k zapojeni dalsich pocitacu. To je zaklad dalsiho uspesneho postupu.
Libor
JardaM
Expert
Expert

Re: Congratz.

Příspěvek od JardaM »

Higgi píše:...a dneska jsem podle boincstats.com dosáhl 102 137 kreditů. To se musím pochválit,ikdyž to smrdí.
Dobrý, Higgi, dobrý. Teď ještě potlačit ostatní, ať neděláme v minitýmu credit sami. :wink:
Obrázek
Zamčeno