díky, gratulace a peněžní dary přijímám ve své rezidenci.
Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Agent_X
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Takze jestli to spravne odhaduju, tak ten tvuj Prescott je momentalne nejvykonnejsi PC na seti v CTN ? Kolik mas RAC a kredit celkem, co to je za konfiguraci ?forest píše:Ten můj domácí Prescott makal prvního půl roku (jen ve dne a to ještě přerušovaně) na CPDN a udělal tam necelých 50.000Creditu, za celou dobu žádná WU kvůli přetaktu nespadla.
Pak jsem domů pořídil internet a kvůli stahování nechal od té doby (asi 9 měsíců) PC non-stop a zapojil ho do Seti@Home. Za těch 9 měsíců udělal 250.000Creditu a i když se do projektu zapojil po roce provozu, už se dostal mezi 200 nejlepší PC na tomto projektu. Není to zdaleka jenom o optimalizacích (ty začaly někdy před půl rokem), ale také o výkonu konkrétního PC.
Ja jenom ze nase PC je momentalne v RAC v CNT 2. (pri vypadku SETI pred mesicem jsme byli chvili i 1.), celkove v kreditu 9. a zajimalo by me, jestli te predbehneme nebo ne ?
http://setiathome.berkeley.edu/show_hos ... id=1609473
http://www.teamocuk.com/shost.php?s=939 ... &h=1609473

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Určitě je před mojím Prescottkem nějaký server Miiichala, to vím na beton, ten má některý i v TOP 100 na Seti o nikom dalším z týmu nevím.
Ten můj je v nejlepších 170-ti a RAC kolem 1500, ale poslední týden mám přetržky v práci kvůli přestavbě na jinou desku. Testuju co bude nejlepší abych mu ještě trochu zvedl výkon
Ten můj je v nejlepších 170-ti a RAC kolem 1500, ale poslední týden mám přetržky v práci kvůli přestavbě na jinou desku. Testuju co bude nejlepší abych mu ještě trochu zvedl výkon
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
I tak výkon toho tvého PC je hodně dobrej jak jsem koukal, ale to už jsme zde úplně OT, takže třeba v jiném threadu, nebo pokecáme v Beskydech 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 agent a forest: tak to me na tech beskydech musite zaucit, jedna moje P4 na 3GHz dela maximalne kolem 480RAC a vic z toho nevymacknu.
(mozna proto ze jsem to nikdy nezkousel a ani na to nemam cas:D )
A vlastne jediny proc boinc pocitam je abych predbehnul miiichala a proto pocitam vyhradne zeleny muzicky (ikdyz sedej Thor je stejne sympatak co
) A abych si pogratuloval k milniku predezeni michala, tak to bude asi za: nikdy
Gratuluji si
(to abych nebyl OT s prispevkem
)
2 Ford: Souhlas, taky pomalu prechazim na jiny projekty. Respektive, zustavam ve vesmiru - pocitam uz vic i alberta, a na svojim PC klimku. Jinak, ja musim pocitat nenarocny, praxi overeny projekty, ktery mne neborej system a nezakydavaji RAM a HDD
PS: pro "ukrivdeny": seti jsem pocital odjakziva(ach to noseni setistash po disketach), pocital jsem pred optimalizaci, pocitam s optimalizaci, a budu pocitat dokud ty zeleny parchanty nenajdu
A vlastne jediny proc boinc pocitam je abych predbehnul miiichala a proto pocitam vyhradne zeleny muzicky (ikdyz sedej Thor je stejne sympatak co
2 Ford: Souhlas, taky pomalu prechazim na jiny projekty. Respektive, zustavam ve vesmiru - pocitam uz vic i alberta, a na svojim PC klimku. Jinak, ja musim pocitat nenarocny, praxi overeny projekty, ktery mne neborej system a nezakydavaji RAM a HDD
PS: pro "ukrivdeny": seti jsem pocital odjakziva(ach to noseni setistash po disketach), pocital jsem pred optimalizaci, pocitam s optimalizaci, a budu pocitat dokud ty zeleny parchanty nenajdu
To musis mit nejako zpomaleny, ja na sve P4 3GHz davam mnohem vic(RAC 750) a to pocitam jeste LHC, Einsteina a Leiden Classical :-/Blackhat píše:2 agent a forest: tak to me na tech beskydech musite zaucit, jedna moje P4 na 3GHz dela maximalne kolem 480RAC a vic z toho nevymacknu.
Mas zapnuty HT?
Hm, Thora uz prece nasli, i nejaci zeleni muzici tam byli... Ja hledam bud Furlingy nebo krasnou prsatou Sebaceanku
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 Blackhat: napsal jsi luxusní příspěvěk a k tomu ti
gratuluji
Takhle jsem se tady na foru už dost dlouho nezasmál
Neboj s hledáním těch "zelenejch parchantů" ti pomůžu. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Behem dneska se nas team posune v Einsteinovi na 2 misto. Gratuluji predem vsem co se o to pricinili a pricini.
Skoda ze se tam moc dlouho neohrejeme.
Skoda ze se tam moc dlouho neohrejeme.
Private (old) + CCU stats.
Ja diky vypadku CPDN jeste vic.Higgi píše:Ale třeba jo,já se budu snažit seč to půjde pomoci...
Private (old) + CCU stats.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Congratz.
Tak jsem si splnil sen o kus dřív. Když jsem zapojil do počítání víc kompů, chtěl jsem po roce počítání dosáhnout alespoň 70 000kreditů. Pak víc...a dneska jsem podle boincstats.com dosáhl 102 137 kreditů. To se musím pochválit,ikdyž to smrdí.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Re: Congratz.
Dobrý, Higgi, dobrý. Teď ještě potlačit ostatní, ať neděláme v minitýmu credit sami.Higgi píše:...a dneska jsem podle boincstats.com dosáhl 102 137 kreditů. To se musím pochválit,ikdyž to smrdí.