Oblíbený Projekt

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

Oblíbený projekt

Seti@Home
14
30%
ProteinPredictor@Home
5
11%
CPDN
16
35%
LHC
5
11%
Einstein@Home
6
13%
Jiný - jaký
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 46

fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Oblíbený Projekt

Příspěvek od fatbozz »

Proc Pocitate prave vas projekt. Proc je vam sympaticky a co od nej ocekavate, nejake zmeny ktere by jste v nem udelali
Honza

Příspěvek od Honza »

Myslim, ze muj postoj je dostatecne patrny, takze jej nehodlam znovu predkladat.
Nicmene jsem si dovolil hlasování doplnit o kategorii "jiny". Nejde ani tak o sociologickou uchylku, jako o to ze:
lidi pocitaji i jine non-BOINC projekty (sam jsem vetsinu existujicich vyzkousel)
pod BOINC se pripravuji i dalsi projekty
a clovek ma mit vzdycky moznost volby...
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fatbozz »

Honza píše:Myslim, ze muj postoj je dostatecne patrny, takze jej nehodlam znovu predkladat.
Nicmene jsem si dovolil hlasování doplnit o kategorii "jiny". Nejde ani tak o sociologickou uchylku, jako o to ze:
lidi pocitaji i jine non-BOINC projekty (sam jsem vetsinu existujicich vyzkousel)
pod BOINC se pripravuji i dalsi projekty
a clovek ma mit vzdycky moznost volby...
To jsem ani nevedel ze existojou dalsi projekty. Vlastne jo ale ja myslel ze folding@home je protein@home. Melo by se to vsechno prestehovat pod boinc aby bylo vsechno "pod kontrolou"
Honza

Příspěvek od Honza »

fatbozz píše:To jsem ani nevedel ze existojou dalsi projekty. Vlastne jo ale ja myslel ze folding@home je protein@home. Melo by se to vsechno prestehovat pod boinc aby bylo vsechno "pod kontrolou"
Jsou projekty, ktere byly jeste pred SETI classic. Distribuovanych projektu lze pocitat na desitky, ackoli nektere se prekryvaji - napr. faktorizace cisel, hledani prvocisel a podobne matematicke hratky.
Pro uzivatele by jiste bylo pohodlne, aby vsechno behalo pod BOINC, ale tak se urcite nestane.
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Nic ve zlým ale slova pod kontrolou mi nahánějí hrůzu :roll:
Obrázek
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fatbozz »

Honza píše: Jsou projekty, ktere byly jeste pred SETI classic. Distribuovanych projektu lze pocitat na desitky, ackoli nektere se prekryvaji - napr. faktorizace cisel, hledani prvocisel a podobne matematicke hratky.
Mno o prvocislech jsem slysel, ale nejak nechapo k cemu mi bude cislo 4644 na miliardtou dobry ;) to CPDN a Jine jsou uzitecnejsi. Rekl bych. Nejsem Eini abych videl v prvocislu zlaty gral....mozna to nekomu prospeje
Honza

Příspěvek od Honza »

fatbozz píše:Mno o prvocislech jsem slysel, ale nejak nechapo k cemu mi bude cislo 4644 na miliardtou dobry ;) to CPDN a Jine jsou uzitecnejsi. Rekl bych. Nejsem Eini abych videl v prvocislu zlaty gral....mozna to nekomu prospeje
Nektere hratky s (prvo)cislama jsou dobre - overuji se tim nektera matematicka tvrzeni/dukazy - napr. http://www.seventeenorbust.com , u nekterych po smyslu taky pochybuji.
Blackkarel píše:Nic ve zlým ale slova pod kontrolou mi nahánìjí hrùzu :roll:
Snad proto to bylo v uvozovkach - taky bych si to nepral.
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fatbozz »

Blackkarel píše:Nic ve zlým ale slova pod kontrolou mi nahánějí hrůzu :roll:
Nemyslel jsem ze nam budou davat jednotky na odpalovani jadernych hlavic na urcena mista ;) ani jine podobne valecne ucely. Proste jen ze to bude na jedny hromade
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Omlouvám se nemyslel jsem to ve zlým ale stejně jsem na ty slova alergickej. Na druhou stranu nedávno Honza psal o jednotném identifikátoru pro celý Boinc, myslím si, že by to bylo dobré už pro dálkové řízení projektů na jednotlivých kompech (třeba v práci). Pak bych se mohl připojit k jinému projektu i na kompu u kterého zrovna nesedím.
Obrázek
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fatbozz »

Blackkarel píše:Omlouvám se nemyslel jsem to ve zlým ale stejně jsem na ty slova alergickej. Na druhou stranu nedávno Honza psal o jednotném identifikátoru pro celý Boinc, myslím si, že by to bylo dobré už pro dálkové řízení projektů na jednotlivých kompech (třeba v práci). Pak bych se mohl připojit k jinému projektu i na kompu u kterého zrovna nesedím.
Jojojo CROSS-ID s tim taky souhlasim. Vse by se trosicku usnadnilo
Honza

Příspěvek od Honza »

Blackkarel píše:Omlouvám se nemyslel jsem to ve zlým ale stejnì jsem na ty slova alergickej. Na druhou stranu nedávno Honza psal o jednotném identifikátoru pro celý Boinc, myslím si, že by to bylo dobré už pro dálkové øízení projektù na jednotlivých kompech (tøeba v práci). Pak bych se mohl pøipojit k jinému projektu i na kompu u kterého zrovna nesedím.
Ovladani vzdalenych BOINC klientu uz mozne je - pomoci BOINC Manageru ve verzi 4.5x - ted tusim aktualne 4.62. Vlastne je to uz ted mozne v ramci BOINC 4.1x a BoincView. A taky zaroven muze administrator site videt, co si mu tam lidi na svych kompech pousti, protoze sprava jede nezabezpecene na urcitem portu :wink:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Oblíbené projekty. LHC,CPDN,Einstein.
dejv
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

U mne v soucasne dobe na prvnim miste Einstein a pak CPDN.
Obrázek
Obrázek
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

favorites

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

dejvidek píše:Oblíbené projekty. LHC,CPDN,Einstein.
dejv
to samé. Až vše bude v pořádku, budu počítat jen tyto projekty. Možná kromě CPDN, které vždy hodí v 1.50% -ntech chybu...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Osobně stále preferuji Seti@Home, ale čím více čtu o Einstein@Home stává se z něj můj horký budoucí favorit (až mě pošlou ID :cry: ).

LHC je také velice zajímavý projekt,kterému fandím :)

Jinak ikdyž je můj výsledný Credit z CPDN docela slušný, dělám ho jen z toho důvodu že nechci furt nosit data z PC s netem na PC bez netu a zpět a jediný CPDN ná Dedline 1 rok :wink:
Jinak bych už dávno působení na tomto projektu ukončil :lol:
Hejbe mě totiž žlučí jeho náchylnost na OC PC. Díky němu nemůžu mít BOINC na 3,6@4,2, ale jedu na 3,6@3,95 Prescott, což je škoda :P
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Zamčeno