Oblíbený Projekt
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Oblíbený Projekt
Proc Pocitate prave vas projekt. Proc je vam sympaticky a co od nej ocekavate, nejake zmeny ktere by jste v nem udelali
Myslim, ze muj postoj je dostatecne patrny, takze jej nehodlam znovu predkladat.
Nicmene jsem si dovolil hlasování doplnit o kategorii "jiny". Nejde ani tak o sociologickou uchylku, jako o to ze:
lidi pocitaji i jine non-BOINC projekty (sam jsem vetsinu existujicich vyzkousel)
pod BOINC se pripravuji i dalsi projekty
a clovek ma mit vzdycky moznost volby...
Nicmene jsem si dovolil hlasování doplnit o kategorii "jiny". Nejde ani tak o sociologickou uchylku, jako o to ze:
lidi pocitaji i jine non-BOINC projekty (sam jsem vetsinu existujicich vyzkousel)
To jsem ani nevedel ze existojou dalsi projekty. Vlastne jo ale ja myslel ze folding@home je protein@home. Melo by se to vsechno prestehovat pod boinc aby bylo vsechno "pod kontrolou"Honza píše:Myslim, ze muj postoj je dostatecne patrny, takze jej nehodlam znovu predkladat.
Jsou projekty, ktere byly jeste pred SETI classic. Distribuovanych projektu lze pocitat na desitky, ackoli nektere se prekryvaji - napr. faktorizace cisel, hledani prvocisel a podobne matematicke hratky.fatbozz píše:To jsem ani nevedel ze existojou dalsi projekty. Vlastne jo ale ja myslel ze folding@home je protein@home. Melo by se to vsechno prestehovat pod boinc aby bylo vsechno "pod kontrolou"
Pro uzivatele by jiste bylo pohodlne, aby vsechno behalo pod BOINC, ale tak se urcite nestane.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno o prvocislech jsem slysel, ale nejak nechapo k cemu mi bude cislo 4644 na miliardtou dobryHonza píše: Jsou projekty, ktere byly jeste pred SETI classic. Distribuovanych projektu lze pocitat na desitky, ackoli nektere se prekryvaji - napr. faktorizace cisel, hledani prvocisel a podobne matematicke hratky.
Nektere hratky s (prvo)cislama jsou dobre - overuji se tim nektera matematicka tvrzeni/dukazy - napr. http://www.seventeenorbust.com , u nekterych po smyslu taky pochybuji.fatbozz píše:Mno o prvocislech jsem slysel, ale nejak nechapo k cemu mi bude cislo 4644 na miliardtou dobryto CPDN a Jine jsou uzitecnejsi. Rekl bych. Nejsem Eini abych videl v prvocislu zlaty gral....mozna to nekomu prospeje
Snad proto to bylo v uvozovkach - taky bych si to nepral.Blackkarel píše:Nic ve zlým ale slova pod kontrolou mi nahánìjí hrùzu
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se nemyslel jsem to ve zlým ale stejně jsem na ty slova alergickej. Na druhou stranu nedávno Honza psal o jednotném identifikátoru pro celý Boinc, myslím si, že by to bylo dobré už pro dálkové řízení projektů na jednotlivých kompech (třeba v práci). Pak bych se mohl připojit k jinému projektu i na kompu u kterého zrovna nesedím.

Jojojo CROSS-ID s tim taky souhlasim. Vse by se trosicku usnadniloBlackkarel píše:Omlouvám se nemyslel jsem to ve zlým ale stejně jsem na ty slova alergickej. Na druhou stranu nedávno Honza psal o jednotném identifikátoru pro celý Boinc, myslím si, že by to bylo dobré už pro dálkové řízení projektů na jednotlivých kompech (třeba v práci). Pak bych se mohl připojit k jinému projektu i na kompu u kterého zrovna nesedím.
Ovladani vzdalenych BOINC klientu uz mozne je - pomoci BOINC Manageru ve verzi 4.5x - ted tusim aktualne 4.62. Vlastne je to uz ted mozne v ramci BOINC 4.1x a BoincView. A taky zaroven muze administrator site videt, co si mu tam lidi na svych kompech pousti, protoze sprava jede nezabezpecene na urcitem portuBlackkarel píše:Omlouvám se nemyslel jsem to ve zlým ale stejnì jsem na ty slova alergickej. Na druhou stranu nedávno Honza psal o jednotném identifikátoru pro celý Boinc, myslím si, že by to bylo dobré už pro dálkové øízení projektù na jednotlivých kompech (tøeba v práci). Pak bych se mohl pøipojit k jinému projektu i na kompu u kterého zrovna nesedím.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

favorites
to samé. Až vše bude v pořádku, budu počítat jen tyto projekty. Možná kromě CPDN, které vždy hodí v 1.50% -ntech chybu...dejvidek píše:Oblíbené projekty. LHC,CPDN,Einstein.
dejv
- Kontaktovat uživatele:
Osobně stále preferuji Seti@Home, ale čím více čtu o Einstein@Home stává se z něj můj horký budoucí favorit (až mě pošlou ID
).
LHC je také velice zajímavý projekt,kterému fandím
Jinak ikdyž je můj výsledný Credit z CPDN docela slušný, dělám ho jen z toho důvodu že nechci furt nosit data z PC s netem na PC bez netu a zpět a jediný CPDN ná Dedline 1 rok
Jinak bych už dávno působení na tomto projektu ukončil
Hejbe mě totiž žlučí jeho náchylnost na OC PC. Díky němu nemůžu mít BOINC na 3,6@4,2, ale jedu na 3,6@3,95 Prescott, což je škoda
LHC je také velice zajímavý projekt,kterému fandím
Jinak ikdyž je můj výsledný Credit z CPDN docela slušný, dělám ho jen z toho důvodu že nechci furt nosit data z PC s netem na PC bez netu a zpět a jediný CPDN ná Dedline 1 rok
Jinak bych už dávno působení na tomto projektu ukončil
Hejbe mě totiž žlučí jeho náchylnost na OC PC. Díky němu nemůžu mít BOINC na 3,6@4,2, ale jedu na 3,6@3,95 Prescott, což je škoda
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.