Indy píše:vejpuste píše:Posle mi vystrazny mail. Ja kouknu na tu jednotku na webu a jak tam vidim, ze to nekdo jinej pocital dlouho a skoncil chybou, tak to rucne ukoncim a jedu dalsi.
Náhodou je to chytrý, protože z mailu mi chodí hned SMS o nové zprávě na mobil, takže bych si toho okamžitě všiml. Ovšem je paradoxní posílat z mašiny, která je na dohled, mail někam out, pak mailserver pošle SMS zprávu na mobil, ať udělám pár kroků
Ale stejně by mě zajímalo v čems ho napsal a můžeš-li ho poskytnout. Předem dík.
Pokud to ma clovek jeden pocitac, tak je to celkem nedulezity. Ale ja si takhle sleduju nekolik pocitacu u kterych nesedim, takze potrebuju odezvu mailem.
Mam to delane celkem jednoduse v shellu. Z jedne masiny si povolim vzdaleny pristup. Tam odtud si pak z jednotlivych masin stahnu pres boinc_cmd --get_results.
Pokud tam vidim vic jednotek, ktery jsou ready to report, tak udelam update projektu.
Pokud je cas rozpocitane jednotky delsi nez 1.2 nasobek odhadu, tak poslu upozornujici mail. Linuxove masiny vetsinou dopocitaji vyrazne rychleji, protoze benchmark neodpovida rychlosti vypoctu. Woknovy BOINC naopak odhad vypoctu postupne koriguje a proto musim odhad trochu navysit.
Update je tam proto, aby na pocitacich nezustavaly nereportovane jednotky a prubezne se dotahovala dalsi prace.
Mam to delany dost jednoduse a prasacky, ale funguje to. Pokud tedy omluvite snizenou kvalitu programu, tak to klidne zverejnim.
Preposilani mailu na mobil mam samozrejme taky.

Pokud mam zapnuteho Oskara

Libor
PS: Tak tu jednotku radsi smazali. Ocekavam, ze nikdo nedostal nic.