Taky jsem rad, ze jsme se setkali a priste snad dorazi i "BOINC support", kteri mi v klopotnych zacatcich s BOINC hodne pomohli.
Jenom ted budu tyden vetrat obleceni a plice.
Libor
Tak jsem chvilku přemejšlel, co na mě včera udělalo největší dojem. Je to asi to že zatím co si tak sedím popíjím a kecám, tak mi Pavol nahrál do telefonu jako tapetu velice hezkou animaci BOINC. Ale teď vážně. Doufám, že jsem tam svým kouřením nikoho neudusil, a jestli přece trochu přidusil tak se omlouvám.
Jinak to fakt bylo docela fajn, teda alespoň to co si pamatuju
Edit: jo a ještě něco, samozřejmě jsme pořádně zdrbali všechny co tam nebyli, takže jediná obrana pro příště je radši přijít
no výborně první úspěch. gratuluji
beskydy nevyjdou malá účast, ale začneme řešit jaro a myslím že by to mohlo klapnout, viz příslušná diskuze
tak doufám že přijedou i pražáci
jsem rad, ze se sraz povedl, ackoli jsem tam nemohl byt - lezim s horeckama, spim 20 hodin denne a z tech zbylej 4 1 hodinu jim, hodinu se koupu a dve procitam forum
Ne, vazne - pokud lokal vyhovuje, zkusil bych z toho udelat tradici a schazel se nejak pravidelneji...v intervalu 2 tydny nebo 1x za mesic
Honza píše:jsem rad, ze se sraz povedl, ackoli jsem tam nemohl byt - lezim s horeckama, spim 20 hodin denne a z tech zbylej 4 1 hodinu jim, hodinu se koupu a dve procitam forum
Ne, vazne - pokud lokal vyhovuje, zkusil bych z toho udelat tradici a schazel se nejak pravidelneji...v intervalu 2 tydny nebo 1x za mesic
pokud se bude konat pravidelne, tak by to ani pro me nemusel byt problem
Myslím že nebude problém občas se takhle sejít Příští tejden sem out, ale klidně ten další sem nastartovanej opět směr hospoda Ale jestli ste chtěli už příští tejden, samozřejmě vám v tom bránit nebudu
Dal jsem řeč s Mirasem a napadlo mě (nás), že příští týden by jsme mohli zopakovat setkání a dál možnost marodům atp. zůčastnit se. Dejte vědět jestli by úterý (6.12) vyhovovalo.
Blackkarel píše:Dal jsem øeè s Mirasem a napadlo mì (nás), že pøíští týden by jsme mohli zopakovat setkání a dál možnost marodùm atp. zùèastnit se. Dejte vìdìt jestli by úterý (6.12) vyhovovalo.
Jsem pro. Pokud budu jeste nakraply, tak si dam grog
Heh, co se člověk nedozví . Neměl by bejt problém. Čas a místo předpokládám stejný, ju? Uvidíme odezvu, kdyžtak bych zas zamluvil stůl...
Kdo má zájem pište SZ, budu postupně rozšiřovat seznam:
V tomto případě bych nevim proč (vim) SZ nedával přednost. Pokud na tomto (teď nevim jak se to jmenuje, ale asi dredu) nebude cvrkot tak se nikdo neozve a nepříjde.
OK, na tom by něco mohlo být... Šlo mi jen o to, že zprávy typu "Půjdu" by tady strašit nemusely, nicméně stejně to pak zanedlouho potom skončí na smeťáku. Takže klidně i sem, seznam budu aktualizovat jen pro přehled...
Se změnou termínu u mě není problém. Na příští tejden nemám zatím nic. Pondělí je moc brzo, v pátek nevím jestli tu budu, ale út, st, nebo čt může být... Nebo až ten příští tejden? Piště kdo kdy může, něco z toho vznikne.
Ještě bych zopakoval místo konání:Restaurace u Saní, Karlínské nám. 13, 180 00 Praha 8-Karlín