CNT con's - Praha

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Taky jsem rad, ze jsme se setkali a priste snad dorazi i "BOINC support", kteri mi v klopotnych zacatcich s BOINC hodne pomohli.
Jenom ted budu tyden vetrat obleceni a plice. ;-)
Libor
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Tak jsem chvilku přemejšlel, co na mě včera udělalo největší dojem. Je to asi to že zatím co si tak sedím popíjím a kecám, tak mi Pavol nahrál do telefonu jako tapetu velice hezkou animaci BOINC. Ale teď vážně. Doufám, že jsem tam svým kouřením nikoho neudusil, a jestli přece trochu přidusil tak se omlouvám. :oops:
Jinak to fakt bylo docela fajn, teda alespoň to co si pamatuju :lol:

Edit: jo a ještě něco, samozřejmě jsme pořádně zdrbali všechny co tam nebyli, takže jediná obrana pro příště je radši přijít 8)
Obrázek
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

no výborně první úspěch. gratuluji :Honza_clap
beskydy nevyjdou malá účast, ale začneme řešit jaro a myslím že by to mohlo klapnout, viz příslušná diskuze
tak doufám že přijedou i pražáci :wink:
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

A co tak nejake foto? :D
Honza

Příspěvek od Honza »

jsem rad, ze se sraz povedl, ackoli jsem tam nemohl byt - lezim s horeckama, spim 20 hodin denne a z tech zbylej 4 1 hodinu jim, hodinu se koupu a dve procitam forum :lol:
Ne, vazne - pokud lokal vyhovuje, zkusil bych z toho udelat tradici a schazel se nejak pravidelneji...v intervalu 2 tydny nebo 1x za mesic :idea:
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

FordPrefect píše:A co tak nejake foto? :D
Foto bude, jen co nějak pořešíme kam s tím :). Moc toho není, foťák nikdo neměl...
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Honza píše:jsem rad, ze se sraz povedl, ackoli jsem tam nemohl byt - lezim s horeckama, spim 20 hodin denne a z tech zbylej 4 1 hodinu jim, hodinu se koupu a dve procitam forum :lol:
Ne, vazne - pokud lokal vyhovuje, zkusil bych z toho udelat tradici a schazel se nejak pravidelneji...v intervalu 2 tydny nebo 1x za mesic :idea:
pokud se bude konat pravidelne, tak by to ani pro me nemusel byt problem :D
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Myslím že nebude problém občas se takhle sejít :) Příští tejden sem out, ale klidně ten další sem nastartovanej opět směr hospoda :wink: Ale jestli ste chtěli už příští tejden, samozřejmě vám v tom bránit nebudu 8)
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dal jsem řeč s Mirasem a napadlo mě (nás), že příští týden by jsme mohli zopakovat setkání a dál možnost marodům atp. zůčastnit se. Dejte vědět jestli by úterý (6.12) vyhovovalo.
Honza

Příspěvek od Honza »

Blackkarel píše:Dal jsem øeè s Mirasem a napadlo mì (nás), že pøíští týden by jsme mohli zopakovat setkání a dál možnost marodùm atp. zùèastnit se. Dejte vìdìt jestli by úterý (6.12) vyhovovalo.
Jsem pro. Pokud budu jeste nakraply, tak si dam grog 8)
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Heh, co se člověk nedozví :lol:. Neměl by bejt problém. Čas a místo předpokládám stejný, ju? Uvidíme odezvu, kdyžtak bych zas zamluvil stůl...
Kdo má zájem pište SZ, budu postupně rozšiřovat seznam:
  • Blackkarel
    Honza
    Miras
    Blackhat
    FordPrefect
    reALTom
    Higgi
Naposledy upravil(a) Miras dne stř lis 30, 2005 10:58 pm, celkem upraveno 1 x.
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

V tomto případě bych nevim proč (vim) SZ nedával přednost. Pokud na tomto (teď nevim jak se to jmenuje, ale asi dredu) nebude cvrkot tak se nikdo neozve a nepříjde.
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

OK, na tom by něco mohlo být... Šlo mi jen o to, že zprávy typu "Půjdu" by tady strašit nemusely, nicméně stejně to pak zanedlouho potom skončí na smeťáku. Takže klidně i sem, seznam budu aktualizovat jen pro přehled...
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

No tak chlapi! Vy snad neznate jinej den nez utery ne :))) Ja mam opet Bowling, a musim podporit nas team, protoze hasici nebezpecne vedou :)

Ale je to snad uz posledni bowling tento rok, takze dalsi utery uz mne nevadi :)
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Se změnou termínu u mě není problém. Na příští tejden nemám zatím nic. Pondělí je moc brzo, v pátek nevím jestli tu budu, ale út, st, nebo čt může být... Nebo až ten příští tejden? Piště kdo kdy může, něco z toho vznikne.
Ještě bych zopakoval místo konání: Restaurace u Saní, Karlínské nám. 13, 180 00 Praha 8-Karlín
Zamčeno