No k BFU - máma je totálně mimo, co se počítačů týče ale naučila se používat jakš takš vyhledávače. No ale dneska mně to málem rozbrečelo, když se jí tam oběvila nějaká chyba, něco v jízdním řádu nesedělo tak jí to napsalo nějakou chybu, a ptala se jak to zavřu. Chtěl jsem z ní dostat nějaké info kde vlastně je a co chce udělat, "no jenom tohle zavřít" no jediné co tam bylo otevřené byl IE s tou stránkou, tak jsem ho zavřel. Následoval udivený výraz: "Ale ty si zavřel celý internet!?" To jsem se málem složil na zem, no prostě je to tak, ještě takoví lidé dnes existují....nedivil bych se tomu, kdybych jí to už několikkrát neřekl
Máme doma 3 PC, ale BOINC jede jenom u mně (momentálně nejede, protože mám na disku jenom pár mega místa), táta ho na počítač nechce, protože to jsou podle něj podvodníci no a ségry se ani neptám, to by zase přišel táta na co to tam má....takže to zůstává na mně....
ještě mně napadlo dát našemu vyučujícímu v jedné poč. učebně link na boinc.cz a aby nad tím zapřemýšlel, třeba by se to nějak dalo uskutečnit - jedna učebna je myslím 16 PC+server - 3 učebny (o kterých vím) = 51 počítačů...to by už šlo...no uvidíme, zamozřejmě bez souhlasu bych to tam nedával ani náhodou. I třeba na PC od táty bych to mohl dát jako service a on by to nepoznal, ale nechce tak nechce...