CPU-odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo jak by se na to tvářili u Intelu, kdybych jim to poslal s tím, že jsem našel díru v přetaktování Prescotta 
Naposledy upravil(a) forest dne úte lis 08, 2005 12:19 pm, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo, jasme. Moje telefonni cislo je 609 123 123 nebo tak nejakPotoo píše:Já si je klidně vemu, pokud by ses jich rád zbavilFordPrefect píše:No jo, ale co s tema 2x160 GB diskama? to je mam vyhodit nebo nekomu venovat?forest píše:Na chipsetu i GPU mám taky vodní bloky a tiché disky se dají taky normálně koupit, takže není problém ne?
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli je vhodné tu každého chytat za slovo... JVc upozornil na zajímavý procák, který podle informací alzasoftu bude dostupný v průběhu března.
dejv
dejv
Sorry, ze chytam za slovicko, ale v me situaci je to dost podstatny rozdil.
Ano, za mesic, ja vim. Bohuzel nemuzu cekat mesic - zakaznik chce masinu pristi tyden, takze zadny upgrade...protoze procesor na trhu proste neni. Kdyz pisu na trhu, znamena to pro mne dostupny pro zakazniky. Ze mam doma trebas na testovani nejaky engennering sample procak taky neznamena, ze je na trhu...
Jinak souhlasim, ze je to zajimavy procak svoji cenou a slibuje dobry potencial pro OC (kvuli nizkemu zakladnimu FSB napriklad).
Ano, za mesic, ja vim. Bohuzel nemuzu cekat mesic - zakaznik chce masinu pristi tyden, takze zadny upgrade...protoze procesor na trhu proste neni. Kdyz pisu na trhu, znamena to pro mne dostupny pro zakazniky. Ze mam doma trebas na testovani nejaky engennering sample procak taky neznamena, ze je na trhu...
Jinak souhlasim, ze je to zajimavy procak svoji cenou a slibuje dobry potencial pro OC (kvuli nizkemu zakladnimu FSB napriklad).