CPU-odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Teda, Dejvidku. Já čekal legulérní odkazy a dočkal jsem se čistýho Google. Mozilla mi aspoň nabídne českou verzi.
OT - Právě poslouchám song "Verve - The Drugs Dont Work" a vidím příhodu, která se mi stala cca před desíti lety. Byla zima, my jsme šli z disky a byla nám děsná zima. Zkuste si představit cca pět kluků, kteří se k sobě tisknou a jdou takhle cca 5 km. Tělo na tělo. Tenkrát na Severní Moravě jsem to bral jako nezbytnost. Kdybych to měl udělat tady, ve Sříbře v západních čechách... No nevim, ale asi bych zmrzl a ještě bych dostal po držce.
OT - Právě poslouchám song "Verve - The Drugs Dont Work" a vidím příhodu, která se mi stala cca před desíti lety. Byla zima, my jsme šli z disky a byla nám děsná zima. Zkuste si představit cca pět kluků, kteří se k sobě tisknou a jdou takhle cca 5 km. Tělo na tělo. Tenkrát na Severní Moravě jsem to bral jako nezbytnost. Kdybych to měl udělat tady, ve Sříbře v západních čechách... No nevim, ale asi bych zmrzl a ještě bych dostal po držce.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
-
vyzkumnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dejve nerozciluj se forest asi propad fenomenu jmenem Intel a tak na nej neda dopustit
je mnoho diskuzi na tema co je lepsi Intel ci pentium a kdyz to procitas tak kazdej haji svoje a cela diskuze se zvrhne jen v jedno jeden se navazi do druheho a nikdo nevidi fakta ze kazdej procesor ma sve + a - proste na kazdou vec je lepsi nejakej jinej
a tak to je a nikdo to nezmeni
p.s.:foreste nechci te urazit tim ze jsem napsal ze si propadl fenomenu Intel ale je to muj nazor tak to tak ber
je mnoho diskuzi na tema co je lepsi Intel ci pentium a kdyz to procitas tak kazdej haji svoje a cela diskuze se zvrhne jen v jedno jeden se navazi do druheho a nikdo nevidi fakta ze kazdej procesor ma sve + a - proste na kazdou vec je lepsi nejakej jinej
a tak to je a nikdo to nezmeni
p.s.:foreste nechci te urazit tim ze jsem napsal ze si propadl fenomenu Intel ale je to muj nazor tak to tak ber
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
RE:
oh, mamadejvidek píše:Objevily se první informace o Athlonu 64 X2 5000+. Půjde to do nové patice M2.
Takt 2.667GHz
2x1MB (každé jádro 1MB)
Jádro Windsor 90nm.
Podpora DDR2 667MHz pamětí
1GHz Hypertransport
Technologie Presidio a Pacifica.
dejv
Zdroj. Srozumitelnější zdroj.
btw. hodilo by se doplnit, jestli se tech 2x1MB jedna o L1/L2/L3 cache

JJ,Honza píše:Koukam, ze "nove" serverove dvoujadro od Intelu dostava na prdel od starsiho Opterona na vsech frontach - pocinaje spotrebou (byt ma Intel vyhodu DDR2), pres vsemozne aplikace. A to jeste nedoslo na 64-bit, kde by Intel zaznamenal jeste vetsi propad.
http://www.gamepc.com/labs/view_content ... lle&page=7
na nadarmo se rika:
Intel Inside, Idiot Outside
Zadny fleky, jen se to pekne rymuje
[EDIT Honza]Heh, misto fleky jsem chtel napsat fleky, ale srandovni preklep se vloudil, asi uz mam hlad.
To jsem jelen
Nejak mi to prepisuje "plamen" na flek. Jeste ze je patek a jdu se najist.
BTW,
Ted jsem infikoval dalsi stanici - AMD 2600+, a rozdil ve vypoctu 1 jednotky Einsteina je oproti Bartovi 2500+ skoro 2 (!) hodiny, tj. 6 hodin. To jsem vubec necekal i pres vyssi realnou frekvenci 2600+
Nejak mi to prepisuje "plamen" na flek. Jeste ze je patek a jdu se najist.
BTW,
Ted jsem infikoval dalsi stanici - AMD 2600+, a rozdil ve vypoctu 1 jednotky Einsteina je oproti Bartovi 2500+ skoro 2 (!) hodiny, tj. 6 hodin. To jsem vubec necekal i pres vyssi realnou frekvenci 2600+
Naposledy upravil(a) shafa dne pát říj 21, 2005 11:58 am, celkem upraveno 1 x.