Mam docela velky rozdil mezi odhadovanym casem v BOINC manageru a skutecnou dobou. Odhadovana doba se asi bere podle benchmarku a je 4:51. Skutecna doba se pohybuje nejcasteji kolem 2:25. Mam optimalizovany BOINC i seti aplikaci.
Problem je, ze zasoba se asi stahuje podle odhadovane doby, takze realna zasoba je zhruba polovicni.
Ma to nejake reseni?
Libor
Je to přesně jak říkáš, zásoba se odhaduje podle benchmarku. A s různejma optimalizacema se benchmark od skutečnosti odlišuje čím dál víc. Takže jediný rozumný řešení je nastavit si dvakrát větší zásobu
Miras píše:Je to přesně jak říkáš, zásoba se odhaduje podle benchmarku. A s různejma optimalizacema se benchmark od skutečnosti odlišuje čím dál víc. Takže jediný rozumný řešení je nastavit si dvakrát větší zásobu
To jsem bohuzel ocekaval, ale netesi me to. Kazdopadne dik za odpoved.
Libor
Také mi to ukazuje tak 2X takový čas než je nakonec reálný....ale pokud je například optimalizovaná i aplikace Seti tak je potom i reálný výkon daného procesu vyšší, ne? Samozřejmě že je potom nějaký rozdíl mezi stupněm optimalizací Managera a Klienta a tím pádem se to asi nikdy neshodne. Jo a taky se mi zdá že tak jak byl odhad času na začátku kdy jsem se do Seti zapojil , tak mi zůstal stejný čas i po tom co jsem začal používat optimalizace.
To ste na tom stejně pořád ještě dobře . Na noťasovi spočítám desetidenní zásobu do dvou dnů...
Počítám jen SETI, takže optimalizovaný mám oboje, jak klienta tak alikaci.