Odhadovany cas a zasoba

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Odhadovany cas a zasoba

Příspěvek od vejpuste »

Mam docela velky rozdil mezi odhadovanym casem v BOINC manageru a skutecnou dobou. Odhadovana doba se asi bere podle benchmarku a je 4:51. Skutecna doba se pohybuje nejcasteji kolem 2:25. Mam optimalizovany BOINC i seti aplikaci.
Problem je, ze zasoba se asi stahuje podle odhadovane doby, takze realna zasoba je zhruba polovicni.
Ma to nejake reseni?
Libor
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Je to přesně jak říkáš, zásoba se odhaduje podle benchmarku. A s různejma optimalizacema se benchmark od skutečnosti odlišuje čím dál víc. Takže jediný rozumný řešení je nastavit si dvakrát větší zásobu :wink:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Miras píše:Je to přesně jak říkáš, zásoba se odhaduje podle benchmarku. A s různejma optimalizacema se benchmark od skutečnosti odlišuje čím dál víc. Takže jediný rozumný řešení je nastavit si dvakrát větší zásobu :wink:
To jsem bohuzel ocekaval, ale netesi me to. Kazdopadne dik za odpoved.
Libor
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Také mi to ukazuje tak 2X takový čas než je nakonec reálný....ale pokud je například optimalizovaná i aplikace Seti tak je potom i reálný výkon daného procesu vyšší, ne? Samozřejmě že je potom nějaký rozdíl mezi stupněm optimalizací Managera a Klienta a tím pádem se to asi nikdy neshodne. Jo a taky se mi zdá že tak jak byl odhad času na začátku kdy jsem se do Seti zapojil , tak mi zůstal stejný čas i po tom co jsem začal používat optimalizace. :?
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

To ste na tom stejně pořád ještě dobře :wink:. Na noťasovi spočítám desetidenní zásobu do dvou dnů...
Počítám jen SETI, takže optimalizovaný mám oboje, jak klienta tak alikaci.
Zamčeno