Ja vim, ze uz tu mame BOINC pres rok a ze se vam uz nechce debatovat o seti klasiku, ale kdyz se ted vynoril ten optimalizovany seti/boinc klient, nebylo by mozne udelat i optimalizovany SETI classic klienta?
Googlil jsem, ale nenasel. Asi uz to nikomu za to nestoji a ja to plne chapu.
Ale na druhou stranu si rikam, ze kdyz klasik jeste bezi, ja mu venuji stale jeste jeden stroj a pocita ho jeste spousta lidi (proc - o tom se bavime v jine diskuzi), zda se mi skoda pocitat zbytecne s tou standardni pomalou verzi. Kdyz uz, radeji bych pocital rychleji.
Kdybyste nekdo o necem vedel, co by klasickeho seti zrychlilo, nebo byste vedeli o optimalizovane verzi, nebo dokonce kdybyste si s tim chtel nekdo hrat, prekompilovat a hodit nekam na web, bylo by to urcite prinosne nejen pro me.
PS: Nepiste sem prispevky o nesmyslnosti pocitani seti classic, o tom jiz probehly jine diskuze a jiz se o tom bavime jinde.
SETI classic optimalizovany? Kde stahnout zdrojaky?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
SETI classic optimalizovany? Kde stahnout zdrojaky?
Naposledy upravil(a) Howard dne úte zář 06, 2005 11:01 am, celkem upraveno 2 x.
Have you tried to turn it off and on again?
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Lze nekde stahnout zdrojaky klasickeho seti (setiathome-3.08.i386-winnt-cmdline.exe)?
Tady uz je to DISABLED.
Prekompiloval bych si je sam - mimochodem, v cem? (Win)
Tady uz je to DISABLED.
Prekompiloval bych si je sam - mimochodem, v cem? (Win)
Have you tried to turn it off and on again?
Muzes se zeptat na foru BOINC - vsadim se, ze nekdo je ma doma. Ja je myslim taky mel, ale uz jsem je asi premazal novymi - nikde je nemuzu najit.Howard píše:Lze nekde stahnout zdrojaky klasickeho seti?
Jina moznost by byla pouzit soucasnou optimalizovanou BOINC/S@H aplikaci. Sice jsem to nezkousel, ale nedivil bych se kdyby to zralo i classic jednotky bez problemu. Staci danou jednotku prejmenovat na work_unit.sah a soupnout do stejneho adresare s S@H aplikaci (predtim zastavit BOINC!). Akorat si budes muset napsat nejaky jednoduchy programek, ktery bude patricne tahat a prejmenovavat jednotky, ale to se da zvladnout i pres DOS batch skript, nebo v nouzi rucne. Zarucit, ze to funguje nemohu, ale za zkousku to stoji.