Proč projekty nemůžou komprimovat jednotky ? Už tahám strašně dlouho něco z Einsteina. A ty veci co jsem stahnul jsem zkousel zkomprimovat vysledky mluvi za vse
einstein_4.79_windows_intelx86.exe
|- 1 712 128 bajtů
einstein_4.79_windows_intelx86.zip
|- 504 899 bajtů
einstein_4.79_windows_intelx86.7z
|- 369 638 bajtů
EARTH
|- 2 745 667 bajtů
EARTH.zip
|- 1 040 819 bajtů
EARTH.7z
|-747 361 bajtů
přitom 7zip je free a knihovny se daji pouzit i pro linux. Osobne si myslim ze by se ulevilo trafficu.
Komprimování WU
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
CPDN zipuje od zacatku. Navic v Sulphur cycle je pouzivaji i pokrocilejsi metody pakovani - tam kde lze pouzit ztratovou kompresi se pouziva neco jako jpg (napriklad 3D mapa rozlozeni siry v atmosfere). Jinak by to melo desitky MB dat.
BURP take zipuje.
Ted ani nevim - pakuje SETI sve jednotky? Tam je asi problem, ze by potrebovali x dalsich masin jenom na pakovani a rozpakovani.
BURP take zipuje.
Ted ani nevim - pakuje SETI sve jednotky? Tam je asi problem, ze by potrebovali x dalsich masin jenom na pakovani a rozpakovani.
O CPDN vim ale ostatni projekty jsou "nešetrné". viz einstein. Taky mi prijde docela divné že LHC dává jako grafiku TGA soubory. podle meho jedny z tech nejvetsichHonza píše:CPDN zipuje od zacatku. Navic v Sulphur cycle je pouzivaji i pokrocilejsi metody pakovani - tam kde lze pouzit ztratovou kompresi se pouziva neco jako jpg (napriklad 3D mapa rozlozeni siry v atmosfere). Jinak by to melo desitky MB dat.
BURP take zipuje.
Myslim ze by stacilo jen zapakovat, odesílané výsledky nejsou tak náročné na traffic a lidi co pocitaji CPDN tyt o nevytrhne jelikož to neni tak často,myslím tím několikrát denněTed ani nevim - pakuje SETI sve jednotky? Tam je asi problem, ze by potrebovali x dalsich masin jenom na pakovani a rozpakovani.