Chcipla X800XT

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Chcipla X800XT

Příspěvek od zod »

Zdravicko...takze jsem se opet presvedcil ze sem totoalni smolar...3 tydny cekam na sponu na vodni blok na cpu abych moch nahodit novou desku a pretaktit P4...sezenu si X800XT abych mel vsechen HW na vysoky urovni a udelal bych si z toho herni PC...3 dny pred prichodem spony mi zase chcipla grafika....makam na zahrade...du dom na obidek...chvilku posedim u kompu...vsechny bezej...najim se a vratim se ke kompum...no a koukam ze prescott nebezi...tak rozpojim/zapojim co se da...restnu cmos a pc proste nejde zapnout...tak sem rpehodil an integrovanou grafiku a najednou vsechno ok...dneska jsem si overil ez grafika nefunguej ani u kamose...stejny problem s nezapnutim pc...zajimavy je ze grafika chcipla ve voknech...an tom PC jsem mel jen Wokna a Boinc...jedina graficka apliakce co tam kdy jela byl 3Dm05...grafika se ani neprehrala ...nikde nic nesmrdi...kondiky taky nejsou nafouknuty.

Jelikoz zaruka by byla na dlouho tak potrebuju vedet jestli nema nekdo dobreho znameho co takhle zkouma a opravuje chciply grafiky a desky...netusim dke by byl problem...karta je konkretne ATI Sapphire X800XT 256MB najdete ji na teto adrese :
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28967 uz se neprodava
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Skoda ze je PCI-Express. Osobne mam X800 na AGP (samosebou se Silencerem) a jsem s ni spokojen. Kdybych ale chtel z AMD prejit na Pentium D, mam problem, protoze tam je ne AGP, ale PCI-E. No nic, kazdopadne ti s tim asi nepomuzu a nejspis bude muset upgradovat na AMD X2.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Opravu desky jsem jednou řešil a když už jsem se dostal k maníkovi co to dělal a fakt se v tom vyznal, tak cena byla taková, že jsem si raději podobnou desku koupil v bazošu :?
Ono s tím opravováním to vůbec není snadné a pokud je to jen trochu možné, reklamuj i klidně měsíc.

Je to pájeno většinou v několika vrstvách (desky jich mají i 7), opravář musí mít schéma aby se v tom trochu vyznal a taky musí mít hromadu času.
Tohle je moje zkušenost stará skoro rok.
Naposledy upravil(a) forest dne čtv srp 04, 2005 7:45 am, celkem upraveno 1 x.
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Ok diky... ja prave vim ze ldii co orpavujou desky si hrave poradej s grafikama jelikoz architektura je jednodusi a mnozstvi napajenych vrstev take podstatne mensi...bohuzel nezanm nikoho kdo by byl schopny toto zaridit...komercni firmy se mi z financnich duvodu obtezovat nechce...grafika sla z ruky do ruky a nakonec sem zjistil ze je kupovana v Irsku bratrem jednoho kamosu meho kamose :lol: Takze fakt super a bduu ji asi posilat do Irska...nevidim duvod proc by ji nevyreklamovali...akorat penize nepotrebuju ael potrebuju mit tu kartu :roll:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak to zapomeň na měsíc, jelikož i u nás když se posílá reklamace třeba k výrobci v zahraničí když není prokazatelné zda za závadu může uživatel či výrobce, tak je doba 2-3 měsíce a musíš podepsat papír že s tím takhle souhlasíš. Je to většinou v případech kdy na tebe chce firma hodit že jsi to udělal ty a tak se to místo na zastoupení u nás posílá přímo k výrobci.

Doporučuji tedy provizorně do toho PC vrazit třeba nějakou PCI grafiku :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Zamčeno