Automatický start služby ve Windows
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Automatický start služby ve Windows
Po dlouhé době jsem aktualizoval BOINC a od té doby se mi nedaří zastavit ho pomocí 'net stop boinc'. Resp. podaří se mi ho zastavit, ale po chvíli je restartován. Jak tyhle automatické starty zrušit? Když chci vypnout BOINC, tak ho chci vážně vypnout a zapnout si ho zase až ve chvíli, kdy chci.
Re: Automatický start služby ve Windows
No a co to dela, kdyz to sestrelis pres boinc magora?
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Tak to nenaskoci, dle ocekavani. Ale ja to chci delat skriptem, tak bych tohle debilni chovani rad vypnul.
A ted jeste resim ten problem, ze sice muzu nastavit max_concurrent u aplikaci, ale nejde to u projektu. Takze nemuzu nastavit, aby mi nebezely dve rozdilne aplikace Einsteina, ktere kazda zerou stovky MB pameti. Prestava me to bavit, asi zacnu tezit DOGE a bude 
No, minimalne na GPU se to u E@H chova tak, ze to nereaguje na zmenu nastaveni (max_concurrent) hned, ale snad az se dopocitaji jednotky, ktere jsi stahnul s poslednim nastavenim.
Nebo tak nejak podobne.
Taky jsem s tim chvili laboroval, resetoval projekt, mazal jednotky apod, pekne mi to zdvihlo mandle.
Ad zastaveni boinc prikazem po siti -
hele a nejde to nejak windowsackym prikazem uplne sestrelit, tzn. killnout sluzbu, misto jejiho zastaveni?
Prijdes tim sice o rozpracovanou praci, ale pokud nastavis checkpointy po 1 minute, tak to nebude tak zle...
Nebo tak nejak podobne.
Taky jsem s tim chvili laboroval, resetoval projekt, mazal jednotky apod, pekne mi to zdvihlo mandle.
Ad zastaveni boinc prikazem po siti -
hele a nejde to nejak windowsackym prikazem uplne sestrelit, tzn. killnout sluzbu, misto jejiho zastaveni?
Prijdes tim sice o rozpracovanou praci, ale pokud nastavis checkpointy po 1 minute, tak to nebude tak zle...
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
max_concurrent funguje dle specifikace, ale je to per aplikace, ne per projekt. Proste fail pri designoani tehle featury.
Zastaveni sluzby je skoro to same, co zabiti, proste se proces vypne. Restartuje to BOINC Manager, pokud jsem dobre pochopil. Ale co uz, workaround mam, tak to asi prestanu resit.
Zastaveni sluzby je skoro to same, co zabiti, proste se proces vypne. Restartuje to BOINC Manager, pokud jsem dobre pochopil. Ale co uz, workaround mam, tak to asi prestanu resit.