Můžete mi doporučit nějaké reproduktory k PC do 500,-
Máte někdo s tím zkušenosti?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Podle me je uplne jedno jaky repro v tyhle cenovy kategorii koupis. Vzdycky to bude plastovej chrchlak, at uz je vyrobce jakykoli. Takze byt tebou se drzim zadani. Co nejmensi cerne repraky a ani nevyhazuju oknem celych 500.IQE píše:Můžete mi doporučit nějaké reproduktory k PC do 500,-Vím, že je to brutálně nízká cena, ale není to pro mě.
Kámoška mi dala podmínky, že musí být co nejmenší a černé. Už jsem se díval na něco od Creative (páč jsou podle mě na hudbu hodně dobří) na REPRO Creative SBS240.
Máte někdo s tím zkušenosti?
Myslim si,ze Creative Labs. uz neni to co bejvalo, tedy ani stredni trida. Postupne se kvalitou zacina rovnat asijskym znackam (Genius a spol.). Pokud chces kvalitu (a poznas ji), tak si priplatis za neco s THX certifikatem, pokud ne tak je jedno jakou znacku koupis. Osobne vybyram repraky podle vzhledu a vahy subwooferu. Njn. jsem hluchej jak poleno.Pepino65 píše:Repro u compu mám taky od Creativu, myslím si, že je to dobrá značka.

Záleží na podání, v normálním kazeťáku, či věži bych rozdíl taky nepoznal, ale doma na Hi-Fi nahrávky co znám poznám na 100%. To se nedá nepoznat ten Mp3 humus, ale na chození po ulici a do auto to beru jako že to někomu ušetří místo, i když já bych si v mp3 nepustil nic krom mluveného slovaBubak píše: OT: Ale aspon to priznam. Nedavno se kamos kasal, ze pozna CD od MP3, tak jsem si od nej pujcil jedno origos CD, preved na MP3 v VBR 128 a zkusili jsme to. Nepoznal vubec nic a to 128k datovej tok neni nic moc.
Co to je za hifi Yamaha?Bubak píše: 2 forest: zkouseli jsme to na jeho domaci hifi soustave (nejaka cca. 3roky stara Yamaha). CD jsem mu poustel v CD playeru ty soustavy a MP3 jsme tam pousteli pres dig. opt. vstup z PC. A jak jsem psal, ten dotycnej nepoznal rozdil.
Je to poskladany z komponentu, na detaily bych se musel preptata majitele. Ja to sem psal jen jako argument k tomu, ze rozdil mezi CD a MP3 s rozumnym dat. tokem je zanedbatelny.forest píše:Co to je za hifi Yamaha?
Jestli to dobře chápu je to nějaký komplet a jestli to má i repro Yamaha, tak se nedivím že rozdíl nepoznal![]()
Bez urážky, ale když se bavíme o hifi neber spotřební elektroniku, ale opravdu hifi který mají doma lidi co mají rádi věrné podání hudby.
Stáří u takovýchle komponent nehraje prakticky žádnou roli, klidně to může být i 20 let starý když je to slušný a s rozumem poskládaný.
To je jako bys tvrdil, ze ti kdo nejsou uplne slepi poznaji rozjil mezi TIFF a RAW fotkou....forest píše:Ano s tím souhlasím, jen bych přidal lidi kteří mají trochu hudebního sluchu a mají kde si ten rozdíl poslechnout.
Ono né nadarmo zabere audiostopa 10x tolik datového prostoru než MPtroska