Neprichazi jedotky...
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Neprichazi jedotky...
2006-05-30 14:11:46 [Predictor @ Home] Sending scheduler request to http://predictor.scripps.edu/predictor_cgi/cgi
2006-05-30 14:11:46 [Predictor @ Home] Reason: Requested by user
2006-05-30 14:11:46 [Predictor @ Home] Requesting 480515 seconds of new work
2006-05-30 14:12:01 [Predictor @ Home] Scheduler request to http://predictor.scripps.edu/predictor_cgi/cgi succeeded
2006-05-30 14:12:01 [Predictor @ Home] Message from server: No work sent
2006-05-30 14:12:01 [Predictor @ Home] Message from server: (won't finish in time) Computer on 100.0% of time, BOINC on 0.0%
Tohle mi pise, kdyz chci nove jednotky...(stahne mi to 5 kdyz zadny nemam a pak konec..)
2006-05-30 14:11:46 [Predictor @ Home] Reason: Requested by user
2006-05-30 14:11:46 [Predictor @ Home] Requesting 480515 seconds of new work
2006-05-30 14:12:01 [Predictor @ Home] Scheduler request to http://predictor.scripps.edu/predictor_cgi/cgi succeeded
2006-05-30 14:12:01 [Predictor @ Home] Message from server: No work sent
2006-05-30 14:12:01 [Predictor @ Home] Message from server: (won't finish in time) Computer on 100.0% of time, BOINC on 0.0%
Tohle mi pise, kdyz chci nove jednotky...(stahne mi to 5 kdyz zadny nemam a pak konec..)
http://predictor.scripps.edu/show_host_ ... tid=221588
Snad je to ono...
Jo a to nastaveni co si psal nepomaha...ono tam uz bylo 0.999999....
JInak mam jeste projekt Burp, ale ten nema praci (hodil sem si ho tam vcera..)
A taky mam neodeslany jednotky na Einstein (asi 14 jednotek..) proste to nejde poslat, nejde server...(a rusit to nechci, skoda prace..)
Snad je to ono...
Jo a to nastaveni co si psal nepomaha...ono tam uz bylo 0.999999....
JInak mam jeste projekt Burp, ale ten nema praci (hodil sem si ho tam vcera..)
A taky mam neodeslany jednotky na Einstein (asi 14 jednotek..) proste to nejde poslat, nejde server...(a rusit to nechci, skoda prace..)
Mno mam cestinu, takze mas na mysli pozastavi a pak obnovit projekt....tak to samozrejme mam....
)
Ale to nijak nepomaha...mam u projektu nastaveno share 100 a stridani po hodine...ale to nemam zadny vliv...
Jinak mozna dela problem Einstein, ktery nejede a ja nemam odeslane vysledky (asi 12) a stale se to snazi odeslat.....
Ale to nijak nepomaha...mam u projektu nastaveno share 100 a stridani po hodine...ale to nemam zadny vliv...
Jinak mozna dela problem Einstein, ktery nejede a ja nemam odeslane vysledky (asi 12) a stale se to snazi odeslat.....
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlas. jednou jsem skoušel více projektu,a děláto jen nepořádek, se zásobou nastavenou na 0.1 to ještě jde, ale jinak se vždycky někde podaří prošvihnout Deadline. Teť to už po přihlášení do novýho projektu nějakýmu starýmu rovnou zakážu novou práci.dejvidek píše:Nemá smysl mít na jednom počítači víc jak 3 projekty. Jinak pak vzniknou dluhy a je to pak bordel.
dejv
Smysl bych viděl spíš u LHC či jiného projektu který nemá stálé práci např já počítám LHC (když to jde) jinak QMC a EH jako zálohu.I kombinace tří projektů je vhodná jen pokud je jedním z nich CPDN.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Tak co mam teda delat, kdyz muj jediny a dlohodobe pouzivany projekt nejede?? Einstein....a tak sem si k nemu pridal prediktor, ktery mi drive normalne sel a najednou nic....
Tak sem pridal Rosettu a ta dela uplne to sam...myslel sem si, ze za to muze Einstein a tak sem ho opustil a stale nic...porad to same...Na zacatku normalne stahnu vsechno potrebny a prideli mi to i nejakou praci..(u prediktora 5 jednotek a u Rosetty 2)
Ale pak mi to pise to co sem psal...neco o 0% casu....a je jedno jestli druhy projekt zastavim a nebo ne....a dluh se mi za jeden den nemuze zadny udelat...(a jeste k tomu pri nove zacatem projektu...)
Takze jako ja to fakt nechapu...jedine, ze by to delal stary (5.2.13) manager....
Tak sem pridal Rosettu a ta dela uplne to sam...myslel sem si, ze za to muze Einstein a tak sem ho opustil a stale nic...porad to same...Na zacatku normalne stahnu vsechno potrebny a prideli mi to i nejakou praci..(u prediktora 5 jednotek a u Rosetty 2)
Ale pak mi to pise to co sem psal...neco o 0% casu....a je jedno jestli druhy projekt zastavim a nebo ne....a dluh se mi za jeden den nemuze zadny udelat...(a jeste k tomu pri nove zacatem projektu...)
Takze jako ja to fakt nechapu...jedine, ze by to delal stary (5.2.13) manager....
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Skusil bych restart projektu predictor. Tvůj počítač by se tam mněl přihlásit pod novým ID a boinc manager by mohl konečně odeslat spřávné údaje.
Pokut tohle nepomůže tak skusit to samé s magorem 5.4.9
Pokut tohle nepomůže tak skusit to samé s magorem 5.4.9
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI