Dobrý den...
Když se snažím připojit k ROH, zadám URL, email a heslo, tak mi vzápětí vyskočí hláška "Účet nenalezen, zkontrolujte emailovou adresu a zkuste to znovu". Přitom email je v pořádku, zahláší to i když adresu zkopíruji z registračního mailu ROH. Na webové rozhraní se přihlásit můžu, ale na BOINC to nejde...
Děkuji za případné návrhy...
ucet nenalezen...?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: ucet nenalezen...?
Slovo ROH jsem uz dlouho nikde nevidelantilles píše:Dobrý den...
Když se snažím připojit k ROH, zadám URL, email a heslo, tak mi vzápětí vyskočí hláška "Účet nenalezen, zkontrolujte emailovou adresu a zkuste to znovu". Přitom email je v pořádku, zahláší to i když adresu zkopíruji z registračního mailu ROH. Na webové rozhraní se přihlásit můžu, ale na BOINC to nejde...
Děkuji za případné návrhy...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Zadáváš určitě heslo které jsi si vytvořil?
Nebo jsi do kolonky heslo vložil ID ?
Jak se přihlašuješ na stránkách projektu ke svému účtu, pomocí e-mailu a hesla, nebo pomocí ID?
Nebo jsi do kolonky heslo vložil ID ?
Jak se přihlašuješ na stránkách projektu ke svému účtu, pomocí e-mailu a hesla, nebo pomocí ID?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
antilles
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
BOINC - 5.4.9 - windows
Jsem připojen přímo přes ADSL, tudíž proxy nemám, jen firewall a v tom je BOINC povolený.
Do kolonky heslo zadávám acount key, který je v mailu...
A za ROH se omlouvám, to mělo být RAH...
Tak už to jde... stačilo změnit heslo, a přihlášení již funguje... Děkuji všem za ochotu...
Jsem připojen přímo přes ADSL, tudíž proxy nemám, jen firewall a v tom je BOINC povolený.
A za ROH se omlouvám, to mělo být RAH...
Tak už to jde... stačilo změnit heslo, a přihlášení již funguje... Děkuji všem za ochotu...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No a to byla právě ta chybaantilles píše:BOINC - 5.4.9 - windows
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.