BOINC - connection to localhost
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BOINC - connection to localhost
Boinc manager me hlasi "BOINC - connection to localhost" a je zatuhlej. Nevite nekdo co s tim ? Dik za info Petr
- Honasss
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Výpočty ti pravděpodobně běží, vypadá to, že se jen B.manager nemůže připojit k localhostu. Pokud si nějakým zpusobem neměnil třeba soubor gui_rpc_auth.cfg v adresáři BOINC tak mě nějak nic moc nenapadá...
...zalohovat práci a reinstal
EDIT: když nad tím uvažuju, možná sem tě špatně pochopil, takže raději upřesni. Co to znamená "zatuhlej"? Zobrazují se ti názvy projektů, které počítáš (1.záložka-Projekty)? Můžeš se pohybovat v menu, nebo je opravdu manager zatuhlý?
...zalohovat práci a reinstal
EDIT: když nad tím uvažuju, možná sem tě špatně pochopil, takže raději upřesni. Co to znamená "zatuhlej"? Zobrazují se ti názvy projektů, které počítáš (1.záložka-Projekty)? Můžeš se pohybovat v menu, nebo je opravdu manager zatuhlý?
Naposledy upravil(a) Honasss dne pát bře 17, 2006 5:24 pm, celkem upraveno 1 x.
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je kouslej? Jako ze ho musis killnout pres spravce systemu?
Jakou pouzivas verzi? Nepouzivas optimalizovanou?
Pouzivam optimalizovanyho truxe, tusim ze asi 12 a 36 a mam problemy se pripojit k managerovi. Proste se nedokaze pripojit, protoze kazdej ocekava jinej port. Nemel jsem to cas resit. Ja se pripojuju jen BoincView vzdalene a to mi jede, a z elidem na stanici nejde localhost spis vyhoda
Jakou pouzivas verzi? Nepouzivas optimalizovanou?
Pouzivam optimalizovanyho truxe, tusim ze asi 12 a 36 a mam problemy se pripojit k managerovi. Proste se nedokaze pripojit, protoze kazdej ocekava jinej port. Nemel jsem to cas resit. Ja se pripojuju jen BoincView vzdalene a to mi jede, a z elidem na stanici nejde localhost spis vyhoda
- forest
- Kontaktovat uživatele:
A co ,,Správce úloh,, ? Ukazuje ti nějaké vytížení CPU, nebo pamětí daným projektem?
Jestli jede alespoň boinc.exe, nebo to nejede vůbec.
Jestli jede alespoň boinc.exe, nebo to nejede vůbec.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.