změna emailu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
změna emailu
pořídil jsem si nový email kvůli spamu a chtěl bych ho změnit u všech projektů (možná i nick kvůli WCG) bude to mít nějaké vedlejší či negativní důsledky??? pls hlp

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jen se ti to nepodaří v projektech které již byly ukončeny, jako je například Pirates@Home který to u mě rozházel a pravděpodobně už s tím nikdy nic neudělám
Pokud měníš pouze e-mail, tak je to v pohodě, prostě ti tak vzniknou dvě stejná jména, jedno s těma dostupnýma projektama a druhý s těma kam se už nedostaneš. Pokud měníš NICK, tak se ti to pod stejným mailem rozhodí na nový NICK/starý a budeš v tom mít stejný bordel jako mám nyní já.
Jediné řešení které mě napadlo je změnit na všech dostupných projektech mail a tím si rozhodit účet na:
1.pod novým Nickem s novým e-mailem budou ty dostupné projekty které ti to změnit dovolí
2. zůstane původní Nick s původním mailem a tyto výsledky se ti nebudou již dále zahrnovat do tvé statistiky, prostě to opustíš a necháš to ležet pod původním nicek o této variantě nyní uvažuji já.
Pokud měníš pouze e-mail, tak je to v pohodě, prostě ti tak vzniknou dvě stejná jména, jedno s těma dostupnýma projektama a druhý s těma kam se už nedostaneš. Pokud měníš NICK, tak se ti to pod stejným mailem rozhodí na nový NICK/starý a budeš v tom mít stejný bordel jako mám nyní já.
Jediné řešení které mě napadlo je změnit na všech dostupných projektech mail a tím si rozhodit účet na:
1.pod novým Nickem s novým e-mailem budou ty dostupné projekty které ti to změnit dovolí
2. zůstane původní Nick s původním mailem a tyto výsledky se ti nebudou již dále zahrnovat do tvé statistiky, prostě to opustíš a necháš to ležet pod původním nicek o této variantě nyní uvažuji já.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
pirates jsem nestihl tak to neřeším jediné co je v mém případě mimo je xtremelab ale to mě neštve asi to prubnu jen s tím emailem pak snad někdy později i nick.
je to katastrofa kam vás dovede spam mám mail který mi funguje už takových 8-9 let za tu dobu je to tak profláklý že mi denně chodí tak 400-500 spamových mailů
a mezitím hledej mail který potřebuješ v horším případě si ho i smažeš takže teď ho mám už jen kvůli boincu
každopádně dík za info
je to katastrofa kam vás dovede spam mám mail který mi funguje už takových 8-9 let za tu dobu je to tak profláklý že mi denně chodí tak 400-500 spamových mailů
každopádně dík za info

- forest
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle nějaká schránka s dobrou antiSpamovou ochranou?
Osobně používám email.cz, mají tam fakt dobrý filtr a je to zadarmo.
Osobně používám email.cz, mají tam fakt dobrý filtr a je to zadarmo.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Rampa: To je firma u který hostuju tenhle web. Jestli chceš, můžu ti udělat meil třeba rampa@boinc.cz , velikost bude 10-20MB
dejv
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Už to zde dejvidek někde psal hned při založení CNT, myslím že to bylo jenom pár korun měsíčně.