Linuxovy navod

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
wampa
Nováček

Linuxovy navod

Příspěvek od wampa »

Ahoj,
existuje nekde navod jak nainstalovat a spravovat linuxoveho klienta? Nemuzu pouzivat zadne graficke rozhrani a z helpu jsem se moc nedovedel. dik
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Vítej na fóru. Pomohl by ti tento článek?
dejv
wampa
Nováček

Příspěvek od wampa »

Dik.
ale mel bych jeste vice specificky dotaz. Mam spusteny projekt, a chtel bych ho na tom pocitaci ukoncit a prejit na jiny (ale zase se mi nechce nechat tam nedopocitanou cast), tedy potrebuji nastavit neco jako neprijmat nova data z projektu.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

wampa píše:Dik.
ale mel bych jeste vice specificky dotaz. Mam spusteny projekt, a chtel bych ho na tom pocitaci ukoncit a prejit na jiny (ale zase se mi nechce nechat tam nedopocitanou cast), tedy potrebuji nastavit neco jako neprijmat nova data z projektu.
Jsou dve varianty.
A. Povolit vzdaleny pristup a upravit to pomoci BoincView. Bude se urcite casem hodit, takze proc to neudelat hned.
B. Stopnout BOINC, zazalohovat adresar a upravit client_state.xml.
do <project> setiathome dat za resource_share pred scheduler :
<dont_request_more_work/>
Po spusteni by mel dopocitat a odeslat. Pred zrusenim projektu je jeste potreba dat aktualizaci projektu.

Jinak spousta veci jde udelat pres prikaz boinc. Tusim, ze ./boinc -? da napovedu. Musi byt boinc stoply.
Kdyztak zase napis.
Libor
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

proste killni vsechno procesy boincu, tedy nejenom samotne core boincu ale i bezici procesy jednotlivych projektu. Pak muzes cely adresar prenest kam chces.
Odpovědět