Zajimalo by me jaky je prumerny pocitac prumerneho obcana
a, CR
b, CNT
Průměrný Počítač
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
No a jsou tu i lidé co jedou na zelí 800MHz.......jako třeba já
To jaký je průměr je težké říct , někomu vyhovuje (a nemá touhu nic měnit)comp jako joko mám já no ale jsou lidi kteří by upgradovali až by brečeli,ale schází jim na to takové ty papírky. A co mám kámoše , tak u nich nejde procesor přes 2GHz. A to jich je dost. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Tipnul bych si že průměrnej PC CNT bude vo dost lepší než průměrnej PC ČR 
Taky se teda pochlubím svojí sestavičkou...
ASUS A7V880
AMD AthlonXP 2500+ Barton
Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600Pro@400/330 - jediná OC komponenta v mým PC
2x512MB DDR400 A-Data CL2,5
Maxtor DiamondMax 9 120GB 8MB ATA133
Maxtor DiamondMax 10 200GB 8MB SATA
Lite-On SOHR-5238S
Toshiba SD-M1712
AOC 9A+
SoundBlaster Audigy 2ZS
Creative Inspire T7900
Case ani pořádně nevím co je zač, obyč middle-tower. Zdroj 400W 12cm Mercury. Chlazení vzduchem, na CPU chladič BOX, na GPU VGA Silencer. Přidaný 1x 8cm větrák dopředu před disky a 1x 8cm dozadu pod zdroj.
Vylepšuju průběžně na co našetřím ze studentskejch příjmů, který sou hodně mizerný
. Takže většinou je to kupovaný po prázdninách po nějaký brigádě. Kdybych nejezdli na kole bylo by to lepší, cyklistika taky spolkne dost peněz 
ASUS A7V880
Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600Pro@400/330 - jediná OC komponenta v mým PC
2x512MB DDR400 A-Data CL2,5
Maxtor DiamondMax 9 120GB 8MB ATA133
Maxtor DiamondMax 10 200GB 8MB SATA
Lite-On SOHR-5238S
Toshiba SD-M1712
AOC 9A+
SoundBlaster Audigy 2ZS
Creative Inspire T7900
Case ani pořádně nevím co je zač, obyč middle-tower. Zdroj 400W 12cm Mercury. Chlazení vzduchem, na CPU chladič BOX, na GPU VGA Silencer. Přidaný 1x 8cm větrák dopředu před disky a 1x 8cm dozadu pod zdroj.
Vylepšuju průběžně na co našetřím ze studentskejch příjmů, který sou hodně mizerný
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Proč si ten CPU nepřetaktneš?Miras píše:Tipnul bych si že průměrnej PC CNT bude vo dost lepší než průměrnej PC ČR
ASUS A7V880
Já měl před půl rokem to stejné a na vzduchovým chlazení to jelo na 3400+ s vodou dokonce na 3600+
Počítal jsem na tom v té době CPDN, takže 100% v pořádku
Myslím že minimálně za zkoušku to stojí, když už máš tak dobrou desku ne?
Kde ti dá někdo hromadu výkonu zadarmo
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Jistě že sem to zkoušel
. Ale asi mám nějakej mín podařenej kousek, jel jen na 3000+
. Hlavní problém vidím v pamětech, ty nejsou zrovna overclockerský. Při vyšších frekvencích přestávaj zvládat, pak už trpí stabilita. Zrovna se ze mě stal výdělečně činnej občan, tak už začínám pomalu přemejšlet nad nějakým upgradem
. Prozatím se spokojuju s vyladěním biosu na max, pokusy s OC se mě nechce dělat, to je pak potřeba testování a to zabere spoustu času...