Práce v práci

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Jiri Crhonek

Práce v práci

Příspěvek od Jiri Crhonek »

Potřebuji poradit. Přístup na Internet mám doma, v práci nikoli. V práci mám však rychlejší PC a může běžet celou noc. Na obou PC mám nainstalovaný BOINC Manager. Lze si nějak přenést přidělenou Práci do práce? Zkopírovat nějaké soubory na flashku, v práci to nasypat do PC, nechat to makat a pak si to vzít domů a poslat? Zkoušel jsem kopírovat celý BOINC Manager a po odeslání z domova mě to seřvalo, že jsem nezaslal nic, protože to proběhlo na jiné platformě.
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Ahoj...nevim presne jaky postup jsi zvolil ale ja bych to udelal nasledovne. Na domacim PC bych nainstaloval verzi 4.43...instlacni soubor bych prenesla na pracovni PC a zde bych ho take nainstaloval....doam si stahens jednotky...cely adresar zapakujes...prineses do prace...na pracovnim PC cely adresar BOINC smazes a nahradis ho slozkou prinesenou z domova. Az je bdues chtit odeslat tak opet preneses celou slozku na domaci PC...bylo by dobre vytvorit si zasobu WU tak an 10dni abys jsi to nemusel porad prenaset...zalezi na projektu a jeho deadline...tabulka ohledne ruznych deadline je zde.
Pokud se ti to nechce prenaset tak na vypoctu na PC bez netu ej idealni CPDN...1WU a mas na mesic pokoj.

Pokud se chces ucastnit jinych projektu tak by bylo dobre na domacim PC jet treba Seti a do prace prenaset Einsteina. Ty slozky Boinc ani nemusis mazat...staci je prejmenovat a pak azse vratit do puvodniho stavu.
Doma se prihlasis k Seti...stahnes si 20 WU...ty hodis na flashku...odhlasis se od projektu a treba znova prihalsis opet k Seti...stahnou se ti jine WU....ty puvodni spocitas v praci a pak prineses zpatky dom...nove vytvoreny Boinc adresar prejmenujes treba na Boinc1...nakopirujes adresar z prace...stahnou se ti dalsi jednotky a vypocitane odeslou.¨

Nevim jestli to funguje na verzi 4.43 ale na 4.19 jsem to nejen ja uspesne aplikoval par mesicu.
Obrázek
Honza

Re: Práce v práci

Příspěvek od Honza »

Jiri Crhonek píše:Zkoušel jsem kopírovat celý BOINC Manager a po odeslání z domova mì to seøvalo, že jsem nezaslal nic, protože to probìhlo na jiné platformì.
Co to je na jine platforme?
Prenaset lze pouze Win->Win nebo Linux-Linux, ne Mac->Linux.
Jiri Crhonek

RE: Práce v práci

Příspěvek od Jiri Crhonek »

Díky za tipy, dělal jsem to tedy dobře. Dělám do "Bílkovin" nejde to přenašet proto, že celé "Bílkoviny" totálně klekly. Zapátral jsem na jejich stránkách a zjistil, že ohlásili problémy s servrem projektu.
Ano, sbalím celý adresář BOINC a vybalím ho v práci a tam to jede jak o závod. Nenapadlo mě jet současně ve dvou projektech. No, jelikož nejdou "Bílkoviny", pustím se do "Einsteina"...
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

proc si zakladal dalsi thread?
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

Takový postřeh. Pokud adresář boinc pouze překopíruju na jiné PC, hodí mi to na nové mašině hlášku, že chybí jeden nebo více souborů. Pokud ho ale sbalím do archívu a rozbalím na nové mašině, tak to funguje bez problémů. Má někdo podobnou zkušenost?
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Barbar píše:Takový postřeh. Pokud adresář boinc pouze překopíruju na jiné PC, hodí mi to na nové mašině hlášku, že chybí jeden nebo více souborů. Pokud ho ale sbalím do archívu a rozbalím na nové mašině, tak to funguje bez problémů. Má někdo podobnou zkušenost?
No nevim jestli je to ono, ale BOINC normalne zamyka nektere soubory a muzes je tedy kopirovat, jen kdyz zastavis BOINC. Na druhou stranu by to ale melo pusobit i na zipovani. Taky bys v tom pripade mel dostat chybovou hlasku. Jina moznost je, ze mas v Exploreru nastaveno nezobrazovat vsechny soubory, ale to by taky nemelo vadit, protoze pokud se divam dobre, tak v tom adresari zadne systemove nebo schovane soubory nejsou. Nejlip asi bude, kdyz si ty soubory po zkopirovani pekne prepocitas jako ovecky. Vypinat BOINC pred takovym kopirovanim je ale stejne velmi doporucenihodne.

trux
Honza

Příspěvek od Honza »

Dat suspend v podstate staci - zamcene soubory nejsou pri spusteni potreba. Kopirovat pri bezicim BOINCu ale urcite ne.
Osobne pri presunu pouzivam vzdy pakovani - podstatne mensi velikost (hlavne CPDN) a take kontrola CRC.
Ta varianta s explorerem se mi zda docela pravdepodobna, ackoli BOINC zadne hidden soubory, pokud mne pamet neklame, nema.
Barbar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Barbar »

V exploreru mám nastaveno zobrazovat systémové i skryté soubory, takže v tom problém nebude. Adresář po zkopírování má stejný počet souborů, ale jinou celkovou velikost (myslel jsem že to je díky jinému systému souborů). No hlavně, že bez problémů funguje s tím sbalením. Boinc jsem samozřejmě vypnul úplně.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ach jo :( :( :(
Za chvilicku jdu z prace a budu mit tyden dovolenou, stejne jako vsichni kolegove a dostal sem nakazano, abych vypnul vsechny pocitace :( :( :( :( :( ze pry to je zbytecny, aby to tu tejden bezelo :( :(
bééééééééé :| vite, co to znamena......
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

A bude to někdo kontrolovat? 8) S tou dovolenou mě pěkně štveš. Mě ji zrušili a přes léto asi žadnou nedostanu.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Ted jsem si uvedomil ... prece server bezi dal...tak aspon 2 seti denne...:-)
Radas
Nováček

Příspěvek od Radas »

Honza píše:Prenaset lze pouze Win->Win nebo Linux-Linux, ne Mac->Linux.
Takže třeba pracovat na jednom pc s multibootem nejde? Chtěl bych mít na pc i linux mimo XP. To by nešlo, dopočítat to pod jiným systémem?
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Radas píše:
Honza píše:Prenaset lze pouze Win->Win nebo Linux-Linux, ne Mac->Linux.
Takže třeba pracovat na jednom pc s multibootem nejde? Chtěl bych mít na pc i linux mimo XP. To by nešlo, dopočítat to pod jiným systémem?
Kazdy OS bych bral jako jinou instanci BOINC. Jsou ruzne verze programu. Pokud budes mit spravne nastavenou zasobu, aby nedochazelo k propadnuti jednotek, tak by v tom nemel byt problem. Ovsem vyzaduje to obcasne prepinani mezi OS.
Zalezi na pomeru casu, kdy ktery bezi.
Libor
Radas
Nováček

Příspěvek od Radas »

2 vejpuste: Takže bude asi ideální mít pro každý systém jiné projekty.
Zamčeno