CPDN Database - problemy a co delat

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

V pohode.
Jsi novya tak muze chvilku trvat nez se zorientujes. Prostuduj si strukturu fora a bude to lepsi. I kdyz se snazime to udelat prehledne, informaci je hodne. Funkce Hledani/Seach taky funuguje :wink:
JAKU
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JAKU »

Už jim to jede, právě jsem si vytvořil účet :D
Honza

Příspěvek od Honza »

Vypada to, ze problemy s databazi jsou opraveny, resp. scheduler by uz nemel spatne pridelovat WUs.
Zbyva jeste prozkoumat problem kreditu u chybne pridelovanych WUs...
j333x

neexistujici konto ??

Příspěvek od j333x »

Zalozil jsem si konto, zacal jsem pocitat (zatim jsem nic neodeslal, az za 400h) - ale kdyz se chci na http://climateprediction.net zalogovat abych se mohl zaradit do nejakeho tymu, tak mi to napise "We have no account with the account ID 'j333x'. Click Back to try again. ". Pritom kdyz si necham poslat svoje in na muj email, tak mi prijde "User name: j333x " .... co s tim???
Honza

Příspěvek od Honza »

AccountID je ten 32bytu dlouhy hexadecimalni retezec, ktery slouzi jako heslo.
To co udavas tim "j333x" je samotny Account, tedy tve uzivatelske jmeno.
j333x
Nováček

Příspěvek od j333x »

dik !
Honza

Příspěvek od Honza »

Konecne se v Oxfordu probudili, vratili z dovolene atp. a zacinaji pracovat na tom, aby byly servery v poradku.
Objevil se dokonce annoucement na hlavni strance v novinkach.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Když jsem chtěl znovu spustit projekt po tom co jsem ho před asi 14 dny odebral , tak jsem zadal URL a ID a to je zatím OK . Ale když dám aktualizaci tak mi to projekt smázne z klienta. A to samé udělá i kámošovi kterého jsem dneska na CPDN registroval (reg proběhla OK) ale když jsem projekt zadal do klienta,tak ho to smaže. A když se zkouším přes Operu kouknout na Home page CPDN tak mi nenajede a to ani u kámoše. Souvisejí tyto dvě věci spolu? Schedulery jedou ale předpokládám že rozesílání hlavních souborů má nastarosti jiný server , nebo ne?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Stránky CPDN jedou, kouknout se na svůj účet mohu také, dokonce i dnešní trickly tam jsou v pořádku zapsány, ale Credit furt nikde, to je v podstatě jediný problém, který s CPDN mám.
Reset jsem z jasných důvodů nedával, ale UPDATE funguje bez chyb :?
Jakou máš verzi?
Naposledy upravil(a) forest dne ned čer 26, 2005 9:06 am, celkem upraveno 1 x.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Mám verzi 4.68 od Truxe. Ale ta mi jinak funguje OK. A na svůj učet na serveru CPDN se taky mohu podívat OK ale nejde mi nahodit hlavní stránka http://www.climateprediction.net . Zřízení nového učtu OK. Ale klient mi po zadání aktualizace, CPDN smaže. Ale asi zkusím použít tu starší verzi klienta (4.45).
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Bony píše:Mám verzi 4.68 od Truxe. Ale ta mi jinak funguje OK. A na svůj učet na serveru CPDN se taky mohu podívat OK ale nejde mi nahodit hlavní stránka http://www.climateprediction.net . Zřízení nového učtu OK. Ale klient mi po zadání aktualizace, CPDN smaže. Ale asi zkusím použít tu starší verzi klienta (4.45).
Momentalne mi taky nejde nahodit. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

CPDN

Příspěvek od 'bosh »

Momentalne, stratily "elektriku"...:)

Taktiez mali planovanu "shutdown" v universite...:)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jak to tak poslední dobou vypadá, tak projekt CPDN se snaží svým množstvím různých problémů a odstávek v tomto ohledu dohnad, či rovnou předehnat Seti :lol:

Kdepak zůstal ten jejich bezproblémový provoz, který fungoval zhruba do února tohoto roku ? :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Problem s databazi by mel byt vyresen...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

No nevim, jiz jsem to nekde psal, viz tady: http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... tid=813077 ze dne 29.6 az 30.6 schází trickle s hodnotou 162030 (první fáze) a nevim proč, a pritom model bezel dal. Není to nejaka chyba? I kdyz se mi model nakonec nedopocital, stejne mi to neda abych se nato znovu nezeptal. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Odpovědět