K čemu je cross-project ID ?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

Me se to srovnalo v momente, kdy se klient pripojil ke scheduleru. Jeste jsem nekontroloval, jestli se to nerozhodilo kvuli ostatnim masinam...nejsem ted doma, ale zitra se na to podivam.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Tak par dnu jsem mel Cross-project ID u seti i einsteina stejne, ale nyni uz ne, nyni je u vsech 3 projektu jine. Mam s tim neco delat, nebo mi to muze bejt jedno?
Have you tried to turn it off and on again?
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Howard píše:Tak par dnu jsem mel Cross-project ID u seti i einsteina stejne, ale nyni uz ne, nyni je u vsech 3 projektu jine. Mam s tim neco delat, nebo mi to muze bejt jedno?
No ymslim ez ti to prakticky muze byt jedno. Cross ID slouzi pouze pro statistiky na boincstats nebo Boinc synergy.
Ve statistikach na mundaywebu uvadis svoje account ID u jednotlivych projektu takze pokud chces videt svoje celkove kredity tak ti to naprosto staci jak to mas tedkonc v podpisu :wink:

Na funkci to vliv mit nebude a na funkci Boincare na tu uz vubec ne :lol:
Obrázek
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Já to třeba vůbec nesleduju, hlavně že CPU=100% :D No tak jsem to zkouknul teď během psaní a mám ho stejný u SETI, LHC, Einsteina a Pirates. Jiny je u Predictoru a CPDN :shock:
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

pokud můžu přispět, tal já mám CPID stejné u Einstein, SETI, Pirates a BURP ; jiné mám u CPDN. Je ale pravda, že je to tak měsíc, co jsem naposledy kontaktoval sheduler CPDN, takže by možná k aktualizaci CPID došlo, kdybych se znovu atachnul...já ale CPID k životu nepotřebuju, takže....
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Howard píše:Tak par dnu jsem mel Cross-project ID u seti i einsteina stejne, ale nyni uz ne, nyni je u vsech 3 projektu jine. Mam s tim neco delat, nebo mi to muze bejt jedno?
cpid muze bejt jedno, ale ze nejsi v CPDN pod CNT, to je horsi :wink:
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ja bych mozna polozil otazku jinak, proc nemit stejne CPID ve vsech projektech, kdyz to jde. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

PavolR píše:
Ja bych mozna polozil otazku jinak, proc nemit stejne CPID ve vsech projektech, kdyz to jde. :lol: :lol: :lol:
Jde to, ale blbě :cry:
Po nějaké době kdy se mně to srovnalo, jsem se dočasně na jednom PC připojil na LHC a opět je to v háji.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

forest píše:Jde to, ale blbì :cry:
Po nìjaké dobì kdy se mnì to srovnalo, jsem se doèasnì na jednom PC pøipojil na LHC a opìt je to v háji.
Napodobne. Uz mam zase jine CPID. Podle BOINCSynergy mam trebas u individualni u CPDN jinej kredit nez u combined. A na Stanleyho strance jsem vubec predbehl budoucnost a naopak ukazatel Einstein je zhruba 1/10 skutecnosti.
Myslenka dobra, ale CPID stale hapruje.
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Honza píše:Napodobne. Uz mam zase jine CPID. Podle BOINCSynergy mam trebas u individualni u CPDN jinej kredit nez u combined. A na Stanleyho strance jsem vubec predbehl budoucnost a naopak ukazatel Einstein je zhruba 1/10 skutecnosti.
Myslenka dobra, ale CPID stale hapruje.
U CPDN je problem ze uzivatel Honza je v CNT tymu 2x, tak Vas to secetlo ;) u Einsteina jde zase o druheho Honzu, ty v CNT tymu vubec nejsi registrovany, ale podle jmena ho to pridalo k tobe celkove...
Samozrejme spravny cpid je idealni a ma prioritu, az kdyz se neshoduje, veme se nick coz funguje, pokud nejsou dva v tymu stejne :)
Honza

Příspěvek od Honza »

StanleyNR píše:U CPDN je problem ze uzivatel Honza je v CNT tymu 2x, tak Vas to secetlo ;) u Einsteina jde zase o druheho Honzu, ty v CNT tymu vubec nejsi registrovany, ale podle jmena ho to pridalo k tobe celkove...
Samozrejme spravny cpid je idealni a ma prioritu, az kdyz se neshoduje, veme se nick coz funguje, pokud nejsou dva v tymu stejne :)
Diky za vysvetleni...takhle to odpovida.
Chapu, ze mit originalni nick ma sve vyhody - hlavne v momente, kdy CPID hapruje. Mno, ale uplne se mi nick menit nechce...
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Pocatkem mesice jsem pripojil projekt BURP, aby take obcas neco vypočetl. Dodnes mi neztahlo zadnou jednotku, ale misto toho se mi u vsech projektu zmenilo CPID dle projektu BURP. Je to docela zaujimave. to znamena ze 5 projektu se prispusobilo tomuto jednomu, i kdyz tam nemam stazenou a vypoctenou ani jednu jednotku. :) :) :)
Honza

Příspěvek od Honza »

PavolR píše:Pocatkem mesice jsem pripojil projekt BURP, aby take obcas neco vypoèetl. Dodnes mi neztahlo zadnou jednotku, ale misto toho se mi u vsech projektu zmenilo CPID dle projektu BURP. Je to docela zaujimave. to znamena ze 5 projektu se prispusobilo tomuto jednomu, i kdyz tam nemam stazenou a vypoctenou ani jednu jednotku. :) :) :)
Coz to mne to 2 WUs pres vikend nejspise spocetlo - soude podle grafu statistiky v BOINC 4.32.
Ale taky mi to u CPDN Alpha/Sulphur cycle prepsalo v sched_request pasaz
<source_project> a <source_scheduler> ze CPDN an BURP :evil:
Tak nevim, jestli to mam rucne opravovat, jestli se to samo srovna ci jak :?
Mata Brno CZ

jak dlouho jeste nez se me CPID sjednoti ?

Příspěvek od Mata Brno CZ »

Tak jsem si minuly tyden po precteni teto diskuze uvedomil ze jsem pri zakladani projektu udelal pitomost a na SETI tak CPDN jsem zadal rozdilne MAILy (tudiz kazdy projekt na jine CPID). Takze jsem v ramci napravy sve osobni informace v obou projektech velice detailne sjednotil a uz tyden cekam kdy se me CPID srovna a porad nic. Da se tomu nejak pomoct nebo se proste musi cekat az se to jednoho krasneho dne nejak srovna... :( Diky Mata Brno CZ ve statistikach kvuli sve blbosti zatim 2x
Honza

Příspěvek od Honza »

Zkusil bych na tu masinu, kde bezi CPDN, pripojit i SETI a spocitat WUs.
Zamčeno