Verze 4.25

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Ok, dostanes tu co mam ja...nejaka 4.19, tusim ze predposledni z 4.19 :lol: .... Postup je easy :

Kód: Vybrat vše

su
(zadas heslo roota)
mkdir /opt/boinc
cp to_odeme /opt/boinc/boinc
./boinc
a hus to bezi :]]....napoveda je tusim

Kód: Vybrat vše

./boinc --help
Ale bacha, nema to zadny GUI nebo tak :]...nebo snad dokonce ma, ale ja nemam na to knihovny a ani je zatim nepotrebuju, stejne to bezi napozadi :]....good luck, az to zkompiluju tak ti poslu do PM kde to je na webu a jestli se to vubec podarilo :]]]....cekej zejtra PM :]

EDIT> tak nevim nevim... ./configure --disable-server .....: cannot create executables....ale to by nemelo bejet fatal, pac je to jenom konfigurace...mno uvidime :o]
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Tak funguje vam tedy v 4.25 stahovani CPDN a setiathome.....exe? Nebo porad ne, kvuli podpisu?
Have you tried to turn it off and on again?
Honza

Příspěvek od Honza »

Howard píše:Tak funguje vam tedy v 4.25 stahovani CPDN a setiathome.....exe? Nebo porad ne, kvuli podpisu?
Myslim, ze funguje. Jeden clovek psal, ze dal 4.19 pres 4.25, ze mu to po 40 minutach bezi. A prej nemel v cache zadnou WU nebo "in progress". Z toho tak nejak vyplyva, ze si model a WU musel stahnout. Ale jisty si nejsem, protoze: ten dotycny to nepsal jasne; osobne to nemam vouzkouseny.
Jinak preci neni problem si udelat backup (ten bych delal stejne) a nainstalovat 4.25 do folderu 4.19 a mit ve finale 4.25 i 4.19 v jednom folderu. Ja to tak pouzivam a ke spokojenosti...
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Mno kdyz nemej WU v cache tak to neznamena ze tahal exe....ale SETI by snad mely podporovat podpis, ne?...Dyt to probohavy vyvijej lidi "pod jednou strechou" :lol:
Obrázek
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Ahoj, přešel jsem na tuhle verzi 4.25 z 4.19, protože jsem čekal na ostrou. Líbí se mi že se už sama nepřipojuje na net, jelikož jsem dialupista a taky se mi líbí dočasné vynutí projektu.
Mám ale dotaz,co jsem tady v diskuzi nenašel: Při vypínáni počítače windowsy něuměj BOINC vypnout sami a musím ho vypnou ručně, je to normální nebo blbnou moje Milenia? :?
Taky je škoda že tahle verze neukazuje průběh v hezkym grafu, ale jen v procentech.
Obrázek
morava
Nováček

Příspěvek od morava »

Takhle se to chová u W9x. Na W2k nebo Wxp se BOINC vypne bez hlášky. Protože jsem zatím neměl čas to blíž zkoušet, tak v rychlosti jen tohle. Z toho důvodu jsem zatím nechal na stanicích s W9x starší verzi klienta a novou dávám jako services. Když dojdeš na nastavení, aby to tu hlášku neházelo, napiš to sem.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Xenostellar píše:Při vypínáni počítače windowsy něuměj BOINC vypnout sami a musím ho vypnou ručně, je to normální nebo blbnou moje Milenia? :?
Taky je škoda že tahle verze neukazuje průběh v hezkym grafu, ale jen v procentech.
Doporučuju klienta vypínat ručně, než dojde k vypínání systému, je to jistější. Je možné, že to Millenia nezvládnou, ono i v XPéčkách ruční vypínání trvá poměrně dlouho. Odpoledne to můžu vyzkoušet leda tak na W98 který tu mám.
dejv
swamp
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swamp »

Tak jsem nainstalil 4.25, po prechodu z 4.19, velmi kladne hodnotim moznost suspenze projektu a beh druheho... jink se mi zda nestastne resene to menu vlevo, imho by bylo lepsi rolovaci menu po kliknuti pravym mysitkem, ale to uz je asi o zvyku...
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Taky bych chtel klikat pravym, ten modrej humus na me taky zapusobil negativne.
Jsou k dispozici zdrojaky boincu? Ze bysme si udelali nakej Czech-national-release? :)
Have you tried to turn it off and on again?
Zamčeno