Snad by to ted mohlo vyjit, ale po zkusenostech uz radeji nic neslibuju (koncem srpna uz neco v planu mam, jenom nevim presne datum), budu asi zase "prubezne" informovat..Duro Kotulic Bunta píše:Martin, neprides aj ty? Ako dopadla maturita? (ak teda este citas forum...)
Maturita dopadla prekvapive dobre. Uz jsem toho uceni a vseho mel dost, tak jsem jeste vecer pred maturitou byl v Opave trochu oslavit maturitu s kamarady, kteri maturovali den predemnou; druhy den jsem prisel do skoly, kde vsichni sedeli, srotili se, nebo panikarili, narikali jak to nezvladnou... a ja jsem se jim smal, protoze mi to prislo vsechno strasne komicke. :-D Naprosto jsem na to vsechno rezignoval, protoze mi bylo jedno jak tu maturitu dam, v podstate v tom neni rozdil, stacilo mi projit. Navic prisla bourka a cely den prselo, coz mi strasne zvedlo naladu - kdyz nepocitam, ze jsem mezi jednotlivymi predmety musel jeden a pul hodiny cekat, strasne jsem si tu paniku a stres v okoli uzival a dal jsem vsechny 4 zbyvajici predmety s přehledem za jedna :))
Kupodivu jsem dostal za jedna i z prakticke casti, ktera probehla o dva tydny driv, tam jsem cekal dva, mozna az tri. Takze jsem se nakonec obaval asi zbytecne; ted jeste aby na vysoke stejne radostne probihaly i vsechny zkousky a budu naprosto spokojeny :D