Uz tady podobne tema bylo (anebo na boinc.sk), je potreba zjistit a zajistit par veci. Nejcastejsi trable s chlazenim jsou asi tyto.
- dela to notas od sameho pocatku, anebo se to zhorsuje?
Zcela bezne je zanaseni chladicich zeber a ploch prachem a bordelem, doporucuju profouknout stlacenym vzduchem (vzduch na benzince, zahradni fukar na listi, prinejhorsim silna pumpicka na kola, atp.). Vysavac je naprd, nepomuze.
- jak je resene sani a vyfuk?
Bezne take byva chlazeni vyreseno spatne a pokud je notas na stole nepodlozen, tak se proste prehriva – ma bud spatne sani vzduchu (zespoda), prilis nizke nozicky (= spatne zespoda nasava), anebo se do sani dostava teply vzduch z vyfuku. Zkus ho podlozit, napr. knihama (tak abys nezakryl sani a vyfuk) a vyzkouset to.
Takhle mi u 2 stroju normalne padaly Win a nechapal jsem cim to je... az me napadlo to podlozit. Taky jsem pak musel cekat az se to vychladi.
- lze si pohrat s regulaci teploty?
Funguje vetrak - je vyfukovany vzduch citit rukou bez problemu? Lze nastavit teplotu kdy se zapne vetrak ? Kdy a jak casto se vetrak zapina?
K chlazeni asi tolik...
Pokud to nezabere, tak zkus zagooglit, jestli se nejedna o bezne konstrukcni provedeni tohoto notebooku (tzn. ze je to v tomto pripade "normalni").
Hrabat se s pripevnenim procaku k chladici desce (vule, moc zvykacky mezi cpu a deskou, aj,.) radeji az nakonec, pokud vse ostatni selze.
teplota cpu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Re: teplota cpu
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
A jakejpak přesně FS to je?
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No já mám osobně FS Amilo Pro (tuším V2000) a upřímně pro BOINC je to děs a hrůza, topí jak kávovar a když jsem měl spuštěný NHC, tak mi ho každou chvilku vypínal. Párkrát se mi už stalo, že když jsem jej používal položený na klíně, tak jsem si spálil nohu 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
No jo, to víš, od řady, která se prodává na pultu v Tescu, nemůžeš čekat solidní práci
Na mých E-Lifeboocích jsem nikdy problémy neměl. Ventilátory běžel a notebooky taky. A takhle počítaly přes 2 roky v podstatě nonstop.
Na mých E-Lifeboocích jsem nikdy problémy neměl. Ventilátory běžel a notebooky taky. A takhle počítaly přes 2 roky v podstatě nonstop.
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No jo, problém je, že jsem ho nafasoval jako služební notebook. Dnes už naštěstí fasujeme Lifebooky - to mi připomíná, že bych si asi měl co nejdřív zažádat o výměnu NTB abych ho v příštím roce dostal 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png