BOINC Con - jaro 2009 - 24.-26.4.
Moderátor: zdespi
Re: BOINC Con - jaro 2009 - 24.-26.4.
Já myslím, že chrastil Hadra a ne Fran.
Neva ať Dejv nepije, já ho zastoupím....
Neva ať Dejv nepije, já ho zastoupím....
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Šmarjá z toho je pomalu válka, no tak to byl tedy Hadra, omlouvám se veleváženosti
Zdespi ty si přivezeš zase tu cestovatelskou limetku co? Ftfuj tajxl.
dejv
Zdespi ty si přivezeš zase tu cestovatelskou limetku co? Ftfuj tajxl.
dejv
No klidně přivezu, když ti tuhle tak chutnala 
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tak podle včerejších informací od Rampy bude asi sraz na hájence, nikoliv nahoře na Sulově. Zjistím víííc, včera už sem mu nestihl zavolat.
dejv
dejv
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bachni mi potom info do mailu pls nech updatnem na nasej stranke.dejvidek píše:Tak podle včerejších informací od Rampy bude asi sraz na hájence, nikoliv nahoře na Sulově. Zjistím víííc, včera už sem mu nestihl zavolat.
dejv
Budeme zas vymienat videa? Mam si pribalit 1TB so sebou? Ak niekto chce, dajte vediet, poslem zoznam.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Podla fotiek to vyzera v pohode, takze no prob..dejvidek píše:Tak podle včerejších informací od Rampy bude asi sraz na hájence, nikoliv nahoře na Sulově. Zjistím víííc, včera už sem mu nestihl zavolat.
dejv
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
zdarec chlapi nějak nestíhám - zimní sezóna no. nějaké netradiční pivko já uvítám takže shafo sem s ním jestli máš možnost.
s tím místem konání budu informovat - nevím zda-li ještě budu koncem dubna na sulově, ale nevadí zapaříme i tak
s tím místem konání budu informovat - nevím zda-li ještě budu koncem dubna na sulově, ale nevadí zapaříme i tak

Jo, do toho bych zase sel...slavko.sk píše:Budeme zas vymienat videa? Mam si pribalit 1TB so sebou? Ak niekto chce, dajte vediet, poslem zoznam.
Ahoj lidi. Chvilu uz cosik na pocitaci pocitam, tak ze bych se podival i na srazik. Mate na tom Sulove misto i pro rodinku? Ze bych je jako taky nekdy vyvez.
Byla by to manzelka, dcera 9 let, syn 4 mesice (klidny a odolny, 14 dni po porodu uz mel nalitane pres 1000km se mnou v aute
), mno a samozrejme ja. Je tam krome chlastu i nejaky program? Ridi to tam nekdo, nebo totalni demokracie/anarchie? Co treba nejaka sobotni tura (Svarna Hanka, Palava, Vysoke Tatry,
) po patecnim chlastu
? Jak je to s parkovanim? Je rozumne nechat auto (obycejna kokta) od patku do nedele treba na parkovisti na Visalajich? Pripada mi totiz blbe dovezt si zadky az rovnou na Sulov. Je vubec rozumne, podivat se tam s rodinkou? Jsme z FM, tak ze bysme si zprijemnili vikend. 
Jinak, na BOINC.CZ u clanku o srazu, by se u tech odkazu na fotky Slavka a Gallara mohl vytepat ten apostrof na konci odkazu, jinak si to moc lidi neprohlidne.
Jeste dotaz, plati se nejake zapisne/startovne, treba na vyhru pro nejvetsiho alkoholika, atd?
--------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Sakra, az ted se divam, ze CNT nerovna se BOINC.CZ
, a ze byly nejake problemy.
Nevim, mozna debilni dotaz, berete mezi sebe i lidi z CNT? Od zacatku totiz pocitam za CNT a vubec nevim, ze se vedly nejake spory.
Ale v globale tahneme vsichni za jeden provaz, nebo ne? 
Jinak, na BOINC.CZ u clanku o srazu, by se u tech odkazu na fotky Slavka a Gallara mohl vytepat ten apostrof na konci odkazu, jinak si to moc lidi neprohlidne.
Jeste dotaz, plati se nejake zapisne/startovne, treba na vyhru pro nejvetsiho alkoholika, atd?
--------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Sakra, az ted se divam, ze CNT nerovna se BOINC.CZ
Lidova moudrost: Nekdo je parohac, a nekdo o tom jeste nevi. 
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
I ja jezdim vzdy s rodinou. Parkovat tam klidne muzes, mistat tam je dost. Jit na sulov neni nic snadneho, 8km do kopce
Jinak boinc.cz je skupina lidi, kteri z cnt odesli, kdyz forest ukradl hesla k projektum a tymu se fakticky zmocnil.
maachal - asi takhle:
- pokud to bude na Sulove, tak s rodinou zcela bez problemu, osobne jsem parkrat byl s 1 ditetem (do 6 let), anebo s celou rodinou; Jak na Hajence, to nevim, je to pod kopci, jen jsem projel kolem; auto lze nechat treba i ve Frydku
- krome chlastu..... mno.... cigara? .. taky nejaky jidlo a vylet dle dohody, Juraj snad tentokrat vezme ten triedr
- ridit to tam nikdo moc neridi, myslim ze by to ani moc neslo, v patek se odpoledne se ridime zizni, rekl bych, po pulnoci nas ridi opice a v sobotu rano ridi kocour; proste ZOO
- co jsem se tak poptaval, tak asi nejdal jsme dosli s Gallarem, Fatbozzem a mym tehdy 3letym synatorem - na Konecnou; ale nejake dalsi maloskupinove kratke tury se myslim poradaly; osobne me laka Lysa Hora, byl jsem tam par dni po svatbe (ale nevim jestli zvladnu nest prcka na ramenou tak dlouho, abychom to zvladli i zpatky)
- zapisne se plati na konci, nejaky pausal za slichtu (dobrou) co Rampa pripravi nad ramec restauracniho menu
- nejvetsi alkoholik muze za odmenu zatahnout utratu za ostatni; treba...
- skromne a soukromne si myslim ze neni problem, aby prisli lidi z jakehokoliv tymu, nikdo asi vyhnan nebude
existuji sice urciti jedinci, kteri se s jinymi jedinci videt nemusi, ale nepredpokladam ze tato situace muze nastat v oblasti realnich hodnot, pouze v hodne spatne imaginarnich
- pokud to bude na Sulove, tak s rodinou zcela bez problemu, osobne jsem parkrat byl s 1 ditetem (do 6 let), anebo s celou rodinou; Jak na Hajence, to nevim, je to pod kopci, jen jsem projel kolem; auto lze nechat treba i ve Frydku
- krome chlastu..... mno.... cigara? .. taky nejaky jidlo a vylet dle dohody, Juraj snad tentokrat vezme ten triedr
- ridit to tam nikdo moc neridi, myslim ze by to ani moc neslo, v patek se odpoledne se ridime zizni, rekl bych, po pulnoci nas ridi opice a v sobotu rano ridi kocour; proste ZOO
- co jsem se tak poptaval, tak asi nejdal jsme dosli s Gallarem, Fatbozzem a mym tehdy 3letym synatorem - na Konecnou; ale nejake dalsi maloskupinove kratke tury se myslim poradaly; osobne me laka Lysa Hora, byl jsem tam par dni po svatbe (ale nevim jestli zvladnu nest prcka na ramenou tak dlouho, abychom to zvladli i zpatky)
- zapisne se plati na konci, nejaky pausal za slichtu (dobrou) co Rampa pripravi nad ramec restauracniho menu
- nejvetsi alkoholik muze za odmenu zatahnout utratu za ostatni; treba...
- skromne a soukromne si myslim ze neni problem, aby prisli lidi z jakehokoliv tymu, nikdo asi vyhnan nebude
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Jedná se o BOINC Con, mohou se učastnit i lidé bez týmové přístupšnosti (což jsem svého času také byl). Na Sulov do Beskyd se jezdilo i lidmi, kteří jsou nyní v CNT (viz fotky). Setkání už je taková tradice. BOINC.cz a BOINC.sk akci svolává (...zaštiťuje je asi silné slovo.)
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Teda nevim jestli znáš ten kopec nahotu na Sulov, ale jít ho pěšky by se mi moc nechtělo, zvlášť když je tam 1.5m sněhu
dejv
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Smazáno. Netýká se srazu na Sulově.
dejvidek
dejvidek
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.