Počítače a hlodavci

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Počítače a hlodavci

Příspěvek od zod »

swamp píše:Opet znovu servery pretizene/nedostupne. To jsou s tim prechodem az _takove_ problemy?
Informace na webu Seti
February 28, 2005
Around 18:00 UTC we had another unexpected lab-wide power outage. Systems were able to shut down more gracefully than last time, but we are leaving many services off as we survey the damage. The cause of these outages is still unknown.

Ve strucnosti....kolem 18h jim zase vypadl proud...tentokrat se to obeslo s mensimi skodami nez minule...vypnuli par sluzeb z duvodu zkoumani rozsahu poskozeni vypadkem...pricina stale neznama

nekdo by mel ty krysy pochytat...prekusujou kabely potvory
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

zod píše:nekdo by mel ty krysy pochytat...prekusujou kabely potvory
To uz jsem taky zazil: ve firme nesla velka jehlickova tiskarna a nikdo nevedel proc. Venku kabely OK, ani jejich vymena nepomohla. Po otevreni bylo vse jasne - kdyz odpoledne tiskarna prestala a vsichni sli domu, hlodavci si nasli krasne teple mistecko - primo v tiskarne :roll:
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Honza píše:
zod píše:nekdo by mel ty krysy pochytat...prekusujou kabely potvory
To uz jsem taky zazil: ve firme nesla velka jehlickova tiskarna a nikdo nevedel proc. Venku kabely OK, ani jejich vymena nepomohla. Po otevreni bylo vse jasne - kdyz odpoledne tiskarna prestala a vsichni sli domu, hlodavci si nasli krasne teple mistecko - primo v tiskarne :roll:
To je zajímavé... Myslel jsem, že je to ojedinělé, ale krysáma potkanům se asi v tiskárnách líbí - náhodou totiž o jednom případu taky vím...jenom s rozdílem, že to byla myslím laserová tiskárna. Ve firmě X měli nějakou "likvidaci" starých věcí, a když došlo na jednu tiskárnu - tadá, byl tam zahnízděný potkan(nebo co to bylo)
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Krysa těžko. Ta byla potkanem v Evropě vyhlazena už dávno.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Hej to je jedno jestli krysa bo potkan...(ja vim ze neni, ale me to jedno je :o])...Podstatny je ze to sou svine a jednou mi malem taka havet prekousala kabely ke complu..ale to bylo morce...skoda ze si nekouslo do 230V, to by byla vecere aspon :lol: :twisted:
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Kábly mi překousalo štěně. Byla sranda, jak u toho kňučelo. :lol:
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Sadisto...doufam ze se ti neprismazilo na zem...ne, kecam, to je na to zasuvka malo...to by chtelo vysoky napeti :twisted:
Obrázek
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Tak chlapi trosku to mirnete protoze tohle uz je docela extrem :wink: pripalit stenatko k podlaze to uz je dost ujety
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Nechtěl jsem, aby to vyznělo zrovna takhle. Já se mu smál proto, že do toho kousal, i když ho to muselo pořádně bolet. :wink: Za to jsem ho tenkrát ani neseřval.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

hej tak to už je ale fakt hnus. Kde jsme se to dostali od BOINCu, přes krysy a potkany ke smažení štěňátek? :lol:
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

No, hnus to nie je - ja by som nazval tuto prirodzenu vec napr. "Proces, pri ktorom sa elektrony pohybuju rovnomernym usporiadanym pohybom z kabla z pozitivnym nabojom cez nehomogennu vodivu hmotu obsahujucu volne nosice elek. naboja, prevazne iony Na+ a K+ (cize fyziologicky roztok = pes, morca, krysa atd), ku kablu s negativnym elek. nabojom, pricom nehomogenna vodiva hmota vykazuje nepravidelne elektricke vzruchy ustiace do makroskopickych prejavov ako mykanie, slinenie a hryzenie". :D
No nie je to OK? Krasny makroskopicky prejav teorie elektromagnetickeho pola a ciastocne aj kvantovej mechaniky. :-)
A keby ste ten fyziologicky roztok zmrazili, tak by to bolo dokonca aj supravodive. :D Ale o tom by viac vedeli rozpravat sibirske/ruske sabaky a koty...
Zamčeno