Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Druhy milionek
Jelikoz mi nikdo ke druhemu milionu nepogratuloval, musim to udelat sam 

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Druhy milionek
Jo, super. Za chvili me odsunes smerem dolu.borekv píše:Jelikoz mi nikdo ke druhemu milionu nepogratuloval, musim to udelat sam
Ja chtel na conu oslavit 2M v seti, ale bude mi chybet jeste nejakych 10k
Vážení přátelé, delší dobu jsem tu nebyl, nicméně jak tak dnes pročítám fórum, narazil jsem na jeden opravdu krásný milník.
Možná jste si toho ani nevšimli, ale na tomto fóru je již přes 30 000 příspěvků
Takže aspoň touto cestou chci poděkovat všem minulým, současným i budoucím přispěvatelům (bez rozdílu pohlaví, barvy pleti, výšky, šířky, příslušnosti k týmu, atd. atd.) za jejich zájem o toto fórum a současně také všem popřál hodně elánu při jeho dalším budování:!:
Možná jste si toho ani nevšimli, ale na tomto fóru je již přes 30 000 příspěvků
Takže aspoň touto cestou chci poděkovat všem minulým, současným i budoucím přispěvatelům (bez rozdílu pohlaví, barvy pleti, výšky, šířky, příslušnosti k týmu, atd. atd.) za jejich zájem o toto fórum a současně také všem popřál hodně elánu při jeho dalším budování:!:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Diky. Rad se nekdy prijedu podivat, ale na metry piv ode me se netesteFordPrefect píše:Souhlasim. I kdyz by bylo lepsi, kdyby prijel Libor (Vejpuste)'bosh píše:Gratuluji FordPrefect na ti dva melouny v SETI...No tak si myslim že by chtělo nějak oslavit...Proč ne - FordPrefect koupy každému členovy týmu jedno pivo![]()
![]()
ok, ok, je to jasne...dva melouny, dva piva...
![]()
![]()
Libor
-
Xenostellar
- Pokročilý