BOINC con Beskydy - podzim 2007

Srazy, setkání, atd.

Moderátor: zdespi

Termín BOINC con podzim 2007

14.9.2007-16.9.2007
10
67%
21.9.2007-23.9.2007
2
13%
Oba termíny
3
20%

Celkem hlasů: 15

FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

malviny píše:Jo, uzasnej chaos. Takze se jdu preorganizovat na vikend 21.-23.9.2007. Rovnou rikam, ze jakoukoliv dalsi zmenu uz neprijmu a mile krasne prase by me chutove bunky nepotkalo.
Jo, uz se tesim. Naposledy jsem prasatko opekal( spise jen pojidal ) loni v lete :roll:
Hadra
Nováček

Příspěvek od Hadra »

Zdravím!

Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko :-). Netuším jaká je kapacita. Jel bych poprvé, vezmete mě mezi sebe? + novy notasek :-) ? Čistě teoreticky, kdyby jel někdo s volným místem kolem Ostravy?
Dále na Ostravici cca 20km od místa akce mám astronomický dalekohled dobson 200/1200 - dalo by se pro něk sjet a v případě dobrého počasí okořenit prožitek setkání. 20-kou zrcadlem už jsou vidět pěkné věci a Měsíc nebude moc opruzovat - 10° nad obzorem a po 22:00 zapadá. Dan
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Hadra píše:Zdravím!

Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko :-). Netuším jaká je kapacita. Jel bych poprvé, vezmete mě mezi sebe? + novy notasek :-) ? Čistě teoreticky, kdyby jel někdo s volným místem kolem Ostravy?
Dále na Ostravici cca 20km od místa akce mám astronomický dalekohled dobson 200/1200 - dalo by se pro něk sjet a v případě dobrého počasí okořenit prožitek setkání. 20-kou zrcadlem už jsou vidět pěkné věci a Měsíc nebude moc opruzovat - 10° nad obzorem a po 22:00 zapadá. Dan
Nevidim v tom prolem. Klidne te vezmu do auta. Jinak kapacita hotelu je vice nez dostatecna
Hadra
Nováček

Příspěvek od Hadra »

FordPrefect píše:

Nevidim v tom prolem. Klidne te vezmu do auta. Jinak kapacita hotelu je vice nez dostatecna
To by bylo skvělé, samozřejmě bych se co nejdál dopravil i nějakým "státním systémovým" prostředkem :-). Já mám už pátek volno, přizpůsobil bych se - funguje zde domluva přes SZ? Další komunikace tam? Jinak díky moc za nabídku zatím... D
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

malviny píše:Jo, uzasnej chaos. Takze se jdu preorganizovat na vikend 21.-23.9.2007. Rovnou rikam, ze jakoukoliv dalsi zmenu uz neprijmu a mile krasne prase by me chutove bunky nepotkalo.
Ty si nestěžuj, nebo příjdou bleskové.... :D
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko :-).
Koukej se dostavit, nebo budeš obětován :lol: :lol: A dalekohledí vem sebou, bude na co koukat i když bude zataženo. :lol:
dejv
Hadra
Nováček

Příspěvek od Hadra »

dejvidek píše:

Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko :-).
Koukej se dostavit, nebo budeš obětován :lol: :lol: A dalekohledí vem sebou, bude na co koukat i když bude zataženo. :lol:
dejv
Ahoj, tak to nebudu riskovat :-) :-) - s temnými silami není radno si zahrávat, když tak až po řádném upgradu "magical skills" :lol:
Byla by to zastavka na 15min na Ostravici - je to po ceste bez zajizdky (1km odbocka z hlavniho tahu na Hamry - SK), pokud nebude misto v aute (kufru) - jedina moznost je v pripade zajmu tam pote z akce s nekym sjet, v ruce busem se to moc tahat neda 20kg ... :lol: Zatím a těším se.. Dan
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

Bohuzial mne sa to uz nepodarilo preorganizovat :cry:
Tak snad na jar sa uvidime!
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2slavko.sk: Škoda :-(.
2Rampa: Zbyde tam ještě vůbec něco? Hotel si rozmlátil :lol:
dejv

Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

slavko.sk píše:Bohuzial mne sa to uz nepodarilo preorganizovat :cry:
Tak snad na jar sa uvidime!
Som na tom uplne rovnako. :cry:
Obrázek
Obrázek
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

2dejv neboj zbyde :D už se zase staví
Obrázek
Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

2Rampa: Predpokladam, ze tento tyden se CON kona :lol: . Nevim, zda se tesit na prasatko v sobotu nebo uz v patek. A ted myslim to, ktere budem tocit na rozni a orezavat chutnou kurcicku. :Honza_drool
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Takže já jedu v pátek někdy po 15. Z Gliwic asi přes Ostravu. V neděli se budu vracet nejspíš do Prahy.
Takže pokud někdo chce odvoz, dejte vědět.
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak místo je v autě, které pojede z Prahy, takže kdo by měl zájem, nechť se ozve :)
dejv
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Odjezd z Prahy kolem 15hod (+/-). Myslím si že kolem sedmé budem na Sulově, jede se horem přes Hradec Králové a tam dál :D
dejv
Odpovědět