Neměl jsem zrovna konkrétní návrh na text, u některých projektů je jen odkaz na http://www.boinc.cz, což myslím úplně stačí. I to mi přijde lepší, než to, co je tam teď.shafa píše:Fran:
pokud mas nejaky dobry navrh, tak ho napis. Treba bude mit vic lidi zajem na tom to zmenit a k necemu se dojde. Ono se to samo neudela, a co si vzpominam tak Dejv v tom nastavil celkem demokracii
Samovolne vyhozeni z tymu
Moderátor: zdespi
Re: Samovolne vyhozeni z tymu
Zkusil někdo v poslední době kontaktovat přes PM "falešného dejvidka" nebo vyžádat převod zakladatele týmu boinc.cz? Je legrační mít ve statistikách CPDN1 a CPDN2.
tom
tom
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Kontaktovali se přímo lidé z CPDN, já sem psal asi 3 meily, angažoval se dost i Honza a tuším i bosh, ale bohužel převod neudělají a šmitec.
dejv
dejv
Dík za info, dejve. Zkusíme, uvidíme...
tom
tom
Další skvělý pokus o převzetí vlastnictví týmu boinc.cz na CPDN - uživatel dodo (0 compů, 0 credit). Už nic nechápu...
tom
tom
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A je to, po letech nadvlady tajnych agentu nad tymem v CPDN se podarilo a nejsou na trunu. Dam si maly panak na oslavu a vrhnu se na vyhazovani clenu teamu
PS: Nejsem ted moc v obraze, z jakeho projektu nejlepe zkopirovat nejaky smysluplny popis k teamu?
PS: Nejsem ted moc v obraze, z jakeho projektu nejlepe zkopirovat nejaky smysluplny popis k teamu?
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Nějakej vymysli, ty to dokážeš 
dejv
dejv
Už jsem přelezlreALTom píše:A je to, po letech nadvlady tajnych agentu nad tymem v CPDN se podarilo a nejsou na trunu. Dam si maly panak na oslavu a vrhnu se na vyhazovani clenu teamu![]()
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Prijemne ozivenie, zjavne to uz dotycneho pubertaka prestalo bavit sledovat.. 
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem také přelezl
zpět pod boinc.cz
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png