Porty BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Porty BOINC
Prohledával jsem toto forum dlouho, ale opravdu jsem nenalezl jake porty pro BOINC povolit, aby odesilal a prijimal praci,
moc dik
Pavel
moc dik
Pavel
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Porty BOINC
Pokud vim, tak pro prijimani a odesilani prace se pouziva pouze http, takze port 80. Pokud pouzivas proxy, tak musis povolit proxy a dal uz by to melo jet stejne.D@nte píše:Prohledával jsem toto forum dlouho, ale opravdu jsem nenalezl jake porty pro BOINC povolit, aby odesilal a prijimal praci,
moc dik
Pavel
Libor
Re: Porty BOINC
Nevím, možná moje chyba, měl jsem napsat, že se jedná o projekt XtremLab a jedu pod LINUXem.vejpuste píše:Pokud vim, tak pro prijimani a odesilani prace se pouziva pouze http, takze port 80. Pokud pouzivas proxy, tak musis povolit proxy a dal uz by to melo jet stejne.
Libor
Opravdu musím vypnout Firewall aby to fungovalo
Tak třeba někdo poradí, on ten BOINC podle výpisu se snaží použít nějak mnoho portů
tak asi takhle (firewall firehol linux boinc porty) - klíče pro vyhledávání ve fóru 
kdo má LINUX, pochopí
Kód: Vybrat vše
server_boinc_ports="tcp/4320"
client_boinc_ports="default"
Pro komunikaci se pouziva http, takze ten port 80 je klasicky, jenze se zda ze xtremlab to presmerovava prave na ten 4320. Pro lokalni komunikaci mezi magorem a boinc core je ted 31416, driv to byl snad 1043 nebo nejaky takovyhle cislo.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
-
Xenostellar
- Pokročilý

- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Dobra otazka, k cemu ho setrit, kdyz stejne tu svoji zivotnost prekroci, v pc mam athlona 64 3000+ třetím rokem a říkám si každým dnem, co kdybych pomyslel na upgrade, mno místo toho je notas, ale zkusím sehnat nějakou brigádu na prázdiny a dát do kupy bud 2x opteron a nebo rovnou čtyřjádro od intela. Nevím proč šetřit procák, když se ho pak stejně ke konci budeš chtít zbavitXenostellar píše:šetřit na co?
Dle mych praktickych zkusenosti CPU rozhodne neni soucastkou, ktera by v PC (natoz v OC PC) nejvic trpela. Vetsinou odejde board. 2-3 roky provozu 24/7/365 vetsina kondiku co jsou na tech deskach nesnese. Zvlaste pri 50+ teplote. Dalsi na rade jsou tyristory (nebo triaky, coja vim,proste ty 3packovy potvory v napajeci casti CPU. Takze momentalne je situace, ze mam par Duronu/Athlonu ve skrini a nejsou kam nacpat....
Nastesti se snad bliska na lepsi casy a vyrobci uz si uvedomili, ze moznym resenim jsou solid condiky.
Nastesti se snad bliska na lepsi casy a vyrobci uz si uvedomili, ze moznym resenim jsou solid condiky.
Private (old) + CCU stats.