dejv
BOINC-Spinhenge-Budeme prvni ? :)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
ja pouzivam BS na vzdalenou spravu+ boinc jako service + "Proxy+"( http://www.proxyplus.cz/ ) + TOR ( http://tor.eff.org/ )Merlin píše:Jojo, já vímdejvidek píše:2Merlin: Tak ve Spinhenge sem tě dostal![]()
dejv. Snažím se rozchodit naši síť, mám tu pár P3 a P4, na Spinhenge dobré, ale problém s proxy. Ale brzy zase polezu....
C2D jsem ze Spinhenge sundal, tam raději drtím optimalizaci.
u ty proxiny se musi jen nastavit IP adresy tech compu co na ni budou sahat, (v "http://localhost:4400/settings" menu- security/secure clients, nadrazena proxina (pro tor je to localhost port:8118) se nastavuje cascading/non-ICP cascading ), je zdarma pro max tri compy najednou
tor funguje jako tunel habych to protahl pres podnikovou proxinu, je to anonymizer
masina pocitaci bez internetu -- muj comp s internetem privoxi+tor -- podnikova proxina -- internet
takze na svym compu pak nahodim tor(vilada+privoxi) pak nahodim proxi+ a nasledne pres Boinc Studio v kombinaci s neinstalacnim boincem vzdy povoluju net jednotlivym klientum, takze o tom, ten kdo prave dela na pocitacim compu ani nevi, naximalne ma trosku pomalejsi net, spravce netusi co stahuju ani odkud stahuju a vsici jsou spokojeny, jakmile odeslu vysledky a stahnu novy ulohy vypnu proxi+ a tor a tim to mam plne pod kontrolou
je to idealni pro delsi pocitani... ja tahle jedu dalsi compy
no a pak je dobry kdyz si nasdilish u kazdy vypoctovy masiny adresar kam dash boinc.... pro nakopirovani, konfiguraci a zalohovani atd. (nezapomon to zaheslovat)Merlin píše:2Musacek: stojí to za zkoušku, ale je to časově náročné oběhnout. Takže až se mi ten notář probere, dostane tvůj podnět k dispozici. Jinak dík.
na vypocetni masine jen musis udelat sdileni a pak jednou spustit reg soubor(pripraveny; da se to na jeden den zaradit do logovaci rutiny v novellu) a je to vse, pak staci haby byl comp spustenej, ani nemusi byt dotycnej nalogovanej.
takze kdyz to tak vemu musis u ty masiny bejt fyzicky jen jednou pri nastaveni sdileni boinc adresare a ve smluveny den se zaradi do logovaci procedury jen jeden radek.... o to vedsi naroky jsou na pripravu jednotlivejch adresaru, dale muze bejt problem s pripojovanim k novym projektum..... v BS mi to nefunguje, takze bud klonovat jis propojenou instalaci nebo fyzicky pres boinc magora(nevim jestli to jde i vzdalene pres magora)
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Musacek : Pres BoincManagera se pripojis uplne stejne jako pres BoincStudio. Pak muzes pripojovat k projektu a vsechno co umi BM.
Jinak pripojeni k projektu jde i pomoci BS. Staci si v clients vytvorit adresar projektu, do nej nahrat account_....xml a restartovat BS. Pak Ti v Update pribude dalsi volba a tim muzes pripojovat k projektu i hromadne.
Samozrejme muzes vyuzit i BOINC_CMD.
Cesty jsou ruzne, vysledek stejny : POCITAM, POCITAS, POCITAME ....
Libor
Jinak pripojeni k projektu jde i pomoci BS. Staci si v clients vytvorit adresar projektu, do nej nahrat account_....xml a restartovat BS. Pak Ti v Update pribude dalsi volba a tim muzes pripojovat k projektu i hromadne.
Samozrejme muzes vyuzit i BOINC_CMD.
Cesty jsou ruzne, vysledek stejny : POCITAM, POCITAS, POCITAME ....
Libor
Parada. nejlepsi zprava tenhle tejden co jsem cetl zde na foru. tak koukej pocitat az se CR zvedne.zdespi píše:Se nedá nic dělat. SAP rozhodil jednotky. Osmijádro přešlo na SAP
Private (old) + CCU stats.