Pav Lucistnik píše:Kdyby ste nesasili s roztrhavanim teamu, tak bych vas oba dva v Malarce pekne valcoval - mam asi ctyrnasobek toho, co maj ucebny
Neboj v CR je to porad videt. Holt mas trochu jinde nastavene preferovane projekty, ale jestli po tom touzis, muzem Te zkusit dohnat
A to s roztrhavanim bych nevytahoval, protoze to k nicemu kloudnemu nevede.
Libor
Vejpuste, Kibici a Merline blahopřeji ke stovečce, taky jsem ji nedávno dosáhl a jsem na ni hrd. No a žádný milionář mi to nedokáže znechutit. Navíc, oni to nedělají, sami tam také byli.
vlcak1 píše:Vejpuste, Kibici a Merline blahopřeji ke stovečce, taky jsem ji nedávno dosáhl a jsem na ni hrd. No a žádný milionář mi to nedokáže znechutit. Navíc, oni to nedělají, sami tam také byli.
Diky za gratulaci i kdyz ja uz jsem trosku nekde jinde.
Kazdopadne jsem porad rad za kazdy bodik.
Libor
vlcak1 píše:Vejpuste, Kibici a Merline blahopřeji ke stovečce, taky jsem ji nedávno dosáhl a jsem na ni hrd. No a žádný milionář mi to nedokáže znechutit. Navíc, oni to nedělají, sami tam také byli.
I já děkuji. Vážím si každého zarputilého počtáře, a ty bambiliony tam jednou také budou.
Diky za gratulaci i kdyz ja uz jsem trosku nekde jinde.
Kazdopadne jsem porad rad za kazdy bodik.
Libor
Trošičku jsem ulétl ale stejně gratuluji k dosaženým výsledkům.Jsem zvědav, kdy se tam dohrabu já.