Mám nově notebook, připojil jsem ho přes wi-fi k hlavnímu compu, tam mám naintalované Win proxy a přes to ženu NTB do inetu. Boinc komunikuje normálně (připojím se do projektů, stáhnu WU, aktualizuji stav projektu) jen mám problém odeslat výsledky, a to u Einsteina a Malarie (zrovna je rád počítám) , a nejlepší je že u Rossetty to jde uplně v pohodě, jiné projekty jsem zatím nezkoušel (dneska asi testnu SETI). Vždy se odešle třeba jen 20% výsledku a po určité době zahlásí chybu v komunikaci s projektem, a tak to pokračuje dál. Když potom výsledek zruším, tak se v poho odesle a na webu je oznacený jako zrušený uživatelem. Když celou složku BOINcu překopíruju do hlavního kompu, tak výsledek v pohodě odešlu.
Boinc verze je 5.8.16, Windows Vista, ve win firewallu mám boinc povolený, v tom hlavním kompu jedou XPčka a firewall Kerio kde mám ale komunikaci přes Win proxy povolenou. Lokální sít mám zařazenou mezi důvěryhodné. Připojení do inetu mám přes WI-FI.
Všechny běžné programy, Miranda, Opera, WIN update, Spybot atd... komunikují jak mají.
Díky za případné nápady.