Higgi píše:Hned jak se dostanu nekam k neomezeny pripojce, aktivuju to i na notebooku. A neska mozna na dalsich 2 pocitacich .
Já jedu s notesem na cesty, takže mi bude v autě žrát baterku a pojede 24/7 na CPDN. Ale v práci jede můj mazel, bohužel bez UPS. Takže jestli klekne proud, jsem v p..... . Ale Spinhenge mi pořád připadá jako projekt pro silnější mašiny, notes toho moc nevyplodí. Začínám vážně uvažovat o stavbě dalšího C2D, asi 6800, uvidím. Takže chlapi, do soboty je to na vás
Jedině jestli mají v IT pumpy s wifinou, stejně musím tankovat každých 350 km
Merline koukej stavět,vypočetních kapacit není nikdy dost ! Ten včerejší výpadek mě moc nepotěšil.... ale zase jsem spočítal něco pro Rossetu a Ufluids.
Res píše:Sakra chlapi popožeňte ty svoje mašiny nedaří se nám ten náskok stahovat !!!
Tak už jsem zpátky z cest. Moje C2D sice v mé nepřítomnosti jelo, ale sekl se ADSL modem, takže mašina počítala CPDN. Nicméně už mi zase jede všechno na Spinhenge, tak uvidíme.
PS.: Kdo najde volnou WI-FInu v Itálii, je minimálně agent 007.
Res píše:Tak máme nový týden.Zatím se převalujeme na 9.místě v RAC.V celkovém kreditu jsme už 17.Potřebujeme výkonovou bombu,bez toho se v RAC neposunem
Už se připravuje.. C2D 7200 a můj nový mazel, C2D Extreme.
Res píše:Tak máme nový týden.Zatím se převalujeme na 9.místě v RAC.V celkovém kreditu jsme už 17.Potřebujeme výkonovou bombu,bez toho se v RAC neposunem
Už se připravuje.. C2D 7200 a můj nový mazel, C2D Extreme.
2Res: to už jsem na fóru rozebíral, a přikláním se k názoru, že počkám až: to ad A bude mít podporu, za B to někdo vyzkouší a za C potřebuji teď trochu zainvestovat. Ale ještě letos bude určitě.
Xenostellar píše:Co si ti australani o sobě myslej?
Klokani na nás zatím nemaj
No co, zjistili, ze je dohanime, tak zkousi taky zasputrovat.
Kdyz nam tempo vydrzi, tak je do tydne predskocime a Frantiky taky. To by znamenalo 15 misto v celkovem poradi.
Libor