Náročnost projektů - souhrná tabulka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
@ Marty - dik, aktualizovano.
@ Dejv - neda, protoze na ten link se neda dostat
@ gRis - jo, mozna by slo. Ale kdyz tam budu mit W64, L64, M tak to bude (ne)pekne dlouhe. Ted je vlastne sloupecek Gui dvouucelovy - rika, ze aplikace je pod Win a pripadne zda-li ma GUI. Take chci verit, ze 64-bit aplikaci bude narustat...
@ Dejv - neda, protoze na ten link se neda dostat
@ gRis - jo, mozna by slo. Ale kdyz tam budu mit W64, L64, M tak to bude (ne)pekne dlouhe. Ted je vlastne sloupecek Gui dvouucelovy - rika, ze aplikace je pod Win a pripadne zda-li ma GUI. Take chci verit, ze 64-bit aplikaci bude narustat...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Seti E Opt. ma app pro tucnaky i jabka muzes si odskrtnout "L" i "M"
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
SETI aktualizovan.
@ JardaM - myslis tim efektivnejsi optimalizace? No meri se to komplikovane, protoze narust vykonu na Presshotu muze byt jiny nez na X2 nebo C2D. Jedinne to zmerit na vsech a kdyz mi potom da nekdo dostatecne dat, udelam na tom faktorovou analyzu
@ JardaM - myslis tim efektivnejsi optimalizace? No meri se to komplikovane, protoze narust vykonu na Presshotu muze byt jiny nez na X2 nebo C2D. Jedinne to zmerit na vsech a kdyz mi potom da nekdo dostatecne dat, udelam na tom faktorovou analyzu
Naposledy upravil(a) Honza dne ned dub 01, 2007 3:51 pm, celkem upraveno 1 x.
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Ralph 5.56
Ralph je ve verzi 5.56 , nej-změnou je plynulé zobrazování progresu. A asi bych změnil hodnotu kreditu u Ralpha. Rozpětí co dostávám je cca 0-20. Doba výpočtu by měla být na všech počítačích cca 1 hod plus-minus , protože na Ralphu je default cas pro výpočet 1 hod na Rosette 3 hod.
2Honza: Neumím to kvantifikovat. S farmou 8 PC jsem na Einsteinu měl RAC tak 2600. Přehodil jsem 4 PC na SETI KWSN2.2B a RAC je nad 3000. Vypadá to jak začátek Akosfových zásahů na EAH. Např. s Northwoodem 2,8 nejdu WU přes 4h a ne .7 - 7 pro P4 3,6 HT jak je v tabulce. A ten RAC SETI dole u podpisu není ještě ustálený.

@ Marty - diky, Ralph verzi aktualizuji. Dam tam take 1 hod...proste pri testovani jsou treba vysledky rychle, takze ta hodina je pochopitelna. Davat kredit 0-20 je trochu zvlastni, ale budiz.
@ JardaM - optimalizovany SETI byl vzdycky dobry pro honice kreditu, takze ten rozdil me neprekvapuje (ne ze bych te hazel do pytle credithunteru). Ze se za jednotku dostava stejny kredit o public a optim verze je v cajku, jenom casy jsou ruzne. Verim, ze stale v prumeru plati to cca 30% zrychleni... ze by jsi dostal 7 hodinou je asi mala pravdepodobnost. Musel by jsi to porovnat s tou tabulkou AR vs. time, tj. vzit ktery pocitas a vynasobit to patricnym koeficientem, aby jsi se dostal na nejdelsi mozny cas. Slo by to udelat?
@ JardaM - optimalizovany SETI byl vzdycky dobry pro honice kreditu, takze ten rozdil me neprekvapuje (ne ze bych te hazel do pytle credithunteru). Ze se za jednotku dostava stejny kredit o public a optim verze je v cajku, jenom casy jsou ruzne. Verim, ze stale v prumeru plati to cca 30% zrychleni... ze by jsi dostal 7 hodinou je asi mala pravdepodobnost. Musel by jsi to porovnat s tou tabulkou AR vs. time, tj. vzit ktery pocitas a vynasobit to patricnym koeficientem, aby jsi se dostal na nejdelsi mozny cas. Slo by to udelat?
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Honza: To bychom taky nemusely delat nic jineho nez pocitat zrychleni pro SAH lol. Ono obecne nemusi bejt rozdilne jenom cpu od cpu, jadro od jadra. Muze se do toho plest propustnost RAM, HDD.... IMHO to muze byt ruzny i pro ruzne WU (nejen dle AR, staci zarusena, nezarusena.....).
Nicmene jsem z poctaru SAH vymamil nejake casy (vlakno opt.SAH) obecne je narust rychlosti 2.0 vs 2.2 10-20 % => neparal bych se s stim a 7 prepsat na ~6ku 3ku asi na ~ 2,7
Nicmene jsem z poctaru SAH vymamil nejake casy (vlakno opt.SAH) obecne je narust rychlosti 2.0 vs 2.2 10-20 % => neparal bych se s stim a 7 prepsat na ~6ku 3ku asi na ~ 2,7
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
gallarr
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Po delší době jsem zase pustil QMC, tak tady jsou výsledky pro doplnění tabulky:
Aplikace: Amolqc-preRC1exp-5.01
Využítí paměti: 75 MB
Stažení první jednotky: 2 MB
1 jednotka: 330 kB down / 24 kB up
Čas Athlon X2 4200+: cca 3 h
Deadline: 14 dni
Quorum: 1
Kredit: 50
Daily quota: 100/CPU
MBs/month on 2-core: cca 160 MB
Aplikace: Amolqc-preRC1exp-5.01
Využítí paměti: 75 MB
Stažení první jednotky: 2 MB
1 jednotka: 330 kB down / 24 kB up
Čas Athlon X2 4200+: cca 3 h
Deadline: 14 dni
Quorum: 1
Kredit: 50
Daily quota: 100/CPU
MBs/month on 2-core: cca 160 MB
@ Gallar - to je nazev, ze se mi to tam ani nevejde. No zkousi novy algoritmus.
@ dejv -ok.
Dik za data, aktualizovano.
@ dejv -ok.
Dik za data, aktualizovano.
Naposledy upravil(a) Honza dne pát dub 06, 2007 7:35 pm, celkem upraveno 1 x.