Samovolne vyhozeni z tymu
Moderátor: zdespi
-
Xenostellar
- Pokročilý

-
Xenostellar
- Pokročilý

Tak tyhle grafy vypadaj taky zajímavě. A za chvíli bysme měli znova dohnat ty microsofty 
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
A to se rika, ze nevstoupis dvakrat do stejne rekyXenostellar píše:Tak tyhle grafy vypadaj taky zajímavě. A za chvíli bysme měli znova dohnat ty microsofty
Nooo. Dokud si neudelate poradek ve founderech na projektech, tak asi z ty reky nevylezete....FordPrefect píše:A to se rika, ze nevstoupis dvakrat do stejne rekyXenostellar píše:Tak tyhle grafy vypadaj taky zajímavě. A za chvíli bysme měli znova dohnat ty microsofty
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
a vubec. Neni to nahodou uplne fuk?Miiichal píše:Slysim ty reakceBubak píše:Nooo. Dokud si neudelate poradek ve founderech na projektech, tak asi z ty reky nevylezete....
"to byla nahoda"))
Naposledy upravil(a) FordPrefect dne čtv bře 22, 2007 6:29 pm, celkem upraveno 1 x.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ze to byla nahoda, urcite ne. rika to nekdo ?
Ze je zranitelnej jenom "nas" (dejvuv) ucet. Ste si tim jisti?
Ze nebyly (a nekde jeste nejsou) striktne odelene ucty Founderu byla nase (sam jsem to mel sebe take tak) bezpecnostni chyba. Ale ne jedina.
Nicmene tuhle diru jsem (dle sveho nejlepsisiho vedomi a svedomi) vyresil, a resenim jsem si otevrel 4ri dalsi.
IMHO tohle neni bordelem ve founderech. Naopak tvrdim ze mit jeden clovek vsechny ucty tak jsou mona v prd... uz vsechny.
To nema cenu sem psat stejne mne stim o5 posles do haj... Hlavni problem je imho jinde
Ze je zranitelnej jenom "nas" (dejvuv) ucet. Ste si tim jisti?
Ze nebyly (a nekde jeste nejsou) striktne odelene ucty Founderu byla nase (sam jsem to mel sebe take tak) bezpecnostni chyba. Ale ne jedina.
Nicmene tuhle diru jsem (dle sveho nejlepsisiho vedomi a svedomi) vyresil, a resenim jsem si otevrel 4ri dalsi.
IMHO tohle neni bordelem ve founderech. Naopak tvrdim ze mit jeden clovek vsechny ucty tak jsou mona v prd... uz vsechny.
To nema cenu sem psat stejne mne stim o5 posles do haj... Hlavni problem je imho jinde
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
No, kdysi slyšeli i trávu růst. Kde jsou ty časy.Miiichal píše:
Slysim ty reakce
Udělali jsme chybu, chvíli trvalo než jsme na ni přišli, pak jsme se snažili ji napravit. Náhoda? Určitě ne, tím lépe pro útočníka.
Hlavně jestli jsme se poučili. A dle reakcí adminů si myslím, že jo.
A jak říká ford, není to náhodou jedno, o život nešlo...
Naposledy upravil(a) zdespi dne čtv bře 22, 2007 10:17 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Xenostellar
- Pokročilý

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Neni to jedno. Chtel jsem jen, abyste si uvedomili, ze vase ukazovani prstem jen na Foresta v dobe rozdelovani tymu (plus jeho podle vas paranoidni pristup k reseni hesel) nebylo proste spravny. Dodneska jsem se z toho nevzpamatoval. Z chovani obou stran dodavam...zdespi píše: No, kdysi slyšeli i trávu růst. Kde jsou ty časy.
Udělali jsme chybu, chvíli trvalo než jsme na ni přišli, pak jsme se snažili ji napravit. Náhoda? Určitě ne, tím lépe pro útočníka.
Hlavně jestli jsme se poučili. A dle reakcí adminů si myslím, že jo.
A jak říká ford, není to náhodou jedno, o život nešlo... :lol:
Takze pocitejme vesele dal. O zivot samozrejme nejde. Hlavni je, ze jiz mate vicemene vse pod kontrolou. Cele mi to proste prislo spis usmevne a do oci bijici...

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: