Vtipy, fóry, srandičky :-) II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
http://higgi.chytrak.cz/windows.swf
tohle je megahustec!
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
docela vtipna hlaska, kterou mi vyhodilo mistni forum

Asi budete bez moderatora
jj neni nad TOR a anonimni serfovani

Asi budete bez moderatora
jj neni nad TOR a anonimni serfovani
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Thx koukat se nemusíš. Házel jsem to do vtipů, protože jsem objevil novou hračku
TOR The Onion Router P2P sít určenou k anonimizaci přístupu na net. Funguje to to docela dobře a rychle (dá se vyrazit i 40KiB download). Jedinym vedlejším "vtipným" produktem je, že občas chytnu exitNode co už zneužil nějaký spambot
IP jsem si nezapamatoval, Ono to zas není tak triviální- každých pár min je jiná.
Kdyby to dělalo v něčem na fóru bordel tak to vypnu. Ale nemělo by. Kromě načítání falešných přístupů.
IP jsem si nezapamatoval, Ono to zas není tak triviální- každých pár min je jiná.
Kdyby to dělalo v něčem na fóru bordel tak to vypnu. Ale nemělo by. Kromě načítání falešných přístupů.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Pry "Proc to nekterejm trva hodinu?"
http://youtube.com/watch?v=GpLTM08nieo& ... ed&search=
http://youtube.com/watch?v=GpLTM08nieo& ... ed&search=
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle jsem skutečně nerozdejchal. Pouštěl jsem si několikrát zpomaleně a stejně nevím jak to dělaj. Těch pár prvních ještě chápu viděl jsem lecos. Ale ten posledníje opravdu dobrej.Honza píše:Pry "Proc to nekterejm trva hodinu?"
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
JJ blbost zlodějů občas nemá hranice. Ukrást ntb a ani nepřeinstalovat OS.
BTW nám se ve firmě stalo že jeden zaměstnanec ukradl dálniční známku a nalepil si jí na svoje auto kterým jezdí do práce. Toho vola ani nenapadne, že když máme 8 známek z jedné série s čísly jdoucími po sobě. A on má na autě nalepenou známku s "prostředním" číslem. a myslí si že to nikomu nebude divný. Tohle nebylo jediný, tak doufám že jeho další zaměstnání bude lepit pytlíky na Pankráci.
BTW nám se ve firmě stalo že jeden zaměstnanec ukradl dálniční známku a nalepil si jí na svoje auto kterým jezdí do práce. Toho vola ani nenapadne, že když máme 8 známek z jedné série s čísly jdoucími po sobě. A on má na autě nalepenou známku s "prostředním" číslem. a myslí si že to nikomu nebude divný. Tohle nebylo jediný, tak doufám že jeho další zaměstnání bude lepit pytlíky na Pankráci.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výsměch
Nebylo to tu už náhodou někde zmíněno?
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Re: Výsmìch
Urcite.Higgi píše:Nebylo to tu už náhodou nìkde zmínìno?
Nevim jestli jsem o tam psal ja minuly rok, ale uz to zde bylo diskutovano.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
ja to cetl nekdy v kafe-seti ale kdy letos urcite ne. Schvalne to skuste nekdo vygooglit
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI