Pokud byste se nekdo toulal po Bulharsku, tak velmi dobra je Zagorka (slusna 12 lezak), zvlast za cenu cca 15 Kc treba v 2 000 metrech . Jeste se da Bulharska Kamenica.
No tak mym bunkam chutna take Budvar 12. Bohuzel posledni dobou mi nejak nejede. Myslim teda lahvove. Tocene na to se jen tak nenarazi. Pripada mi to ,ze od te doby co se da koupit jen v zelenych flaskach ma uplne jinou chyt nez predtim v tech starsich hnedych.
Takze te piju jen tak na chut lahvove Cerne Kozle
Co to je? Nejaky detsky, ze to ma 222 nebo 330ml?
Asi pred 5 lety jsem v Kanade kecal s jednou prima zenskou z Aruby asi do 3 do rana...ale rec na pivo neprisla
Pivo má mít 500ml, jinak je to šmejd. Sem dycky naštvanej, když mi přinesou pivo třeba do 0.4l jako to je u Velveta, mi přijde že z lidí dělaj blbe. V Itálii sem zase pil pivo a to mělo 2/3 litru.
dejv
Lol to mi připomíná jak jsme šli na pivo v itálii . Servírka na nás zeptala jaký chcem pivo. My: VELKYY. Vytáhla na nás 0,33. Vysvětlily jme jí, že takle né. Tak vytáhla 0,4. Na to jsme pořád koukali jak bača do tuzexu. Tak šla baba chudák někam do sklepa schánět půlitry. Musela znich ještě setřít prach.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI