Nejsem si zcela jist, jestli jsi me vyjadreni pochopil. Mel jsem na mysli hlaseni na policii a takove hovadiny. Stale mam svuj uzkoprsy a provincni nazor, ze se o kradez nepochybne jednaPepino65 píše:Konečně někdo .FordPrefect píše:2 Pepino: ono prokazat identitu lidi na netu neni az tak trivialni zalezitost, jak by se mohlo zdat. Ponechme tedy formalni stranku kradeze lezet v hrobe, kam nepochybne patri.
OT-Oficiální text k rozpadu CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Nestačím se divit co z některých jedinců vypadne za kraviny v souvislosti s volnočasovou aktivitou jakou je BOINC...... fakt žasnu.Pepino65 píše:Je tvojí občanskou povinností trestný čin hlásit orgánům činným v trestním řízení. Pokud tak neučiníš, budu muset zřejmě nahlásit, že jsou lidé, kteří ví, že byl spáchán trestný čin aniž to hlásili.
dejv
Taky se nestacim divit, za co ze to dejv Pepina vlastne kritizuje. Snad se nepletu, kdyz si myslim, ze Pepino rekl tohle: Jetlize tady nekdo vykrikuje, ze jde o kradez, tak at si za tim stoji a jde to nahlasit. A jestli si za tim nestoji, tak at to prestane vykrikovat. A v tom s Pepinem souhlasim. Jen tak neco vykrikovat je celkem hodne lacine.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Já nikoho nekritizuju, jen se bavím tím, jak největší přehled o tom jak to bylo mají lidé, kteří vůbec do záležitostí okolo týmu neměli (a nebo nechtěli) možnost aktivněji zasahovat (super tajná sekce, sleziny v Beskydech a v Praze,emaily, ICQ komunikace) a podobně. Z čeho ti lidé vycházejí je mi záhadou. Mám na danou věc stejný názor jako Ford.
dejv
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne sob led 27, 2007 8:19 pm, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
I pochopil, ale už nebudu psát, jenom sviním dejvidkovi server, kde se rozrůstá zase jeden thread v jedno monstrum.FordPrefect píše:Nejsem si zcela jist, jestli jsi me vyjadreni pochopil. Mel jsem na mysli hlaseni na policii a takove hovadiny. Stale mam svuj uzkoprsy a provincni nazor, ze se o kradez nepochybne jedna
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)